CANLI YAYIN Kahve Masası| 108. Bölüm | ŞERİF BAŞARAN geliyoooor!

lorenzen

Profesyonel Demleyici
Katılım
5 Şub 2020
Hocam selamlar, sorunuzu yayın öncesi ilettim. @SerifBasaran bu konuyla ilgili ilerleyen süreçte bir açıklama yapacağını iletti. Buradan da bilgi vermek istedim.
hocam ben de yayının başlarındayım henüz, tamamen dinleyemedim ama dinleyeceğim. 40. dakikadayım şu anda. yayın gayet güzel ilerliyor. teşekkürler haber verdiğiniziçin.
kahveyle ilgili olun ya da olmayın fark etmez ama özellikle ilk iki soruya verilen yanıtı mutlaka açın dinleyin derim. (türk kahvesi sorusundan önceki sorular olmalı diye hatırlıyorum, umarım doğrudur) şerif hoca ekonomi, ticaret, işletme yönetimi ne varsa anlatmış. kendisi sadece bir kavurucu, q-grader değil de ticaret insanı olduğunu da göstermiş. ders niteliğinde cidden.
 

Namarie

Yeni Kahvesever
Katılım
9 Eyl 2022
Gerçekten çok keyifli, oldukça bilgilendirici ve hatta konulara nasıl yaklaşılması gerektiğine dair perspektif edindiren bir bölümdü. Çok teşekkürler. 😇
 

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Ben de şimdi izleyebildim. Yolda olduğumdan yayına katılamamıştım.

Mükemmel bir yayın olmuş. Şerif abiyi dinlemek çok keyifli. Her konuya değinilmiş, açık ve net cevaplar verilmiş. Eleştiriler, gözlemler, tavsiyeler ders niteliğinde.

KahvelerNet özelinde yaptığı yorumlar da gurur verici. Onların kurduğu ve emek verdiği bu forumu, umarım daha da güzel noktalara götüreceğiz. 🙏

Şerif abi bize özel mini kavurma atölyesi sözünü de verdi :D Bunu da planlayalım.
 

kahvecimelih

Yeni Kahvesever
Katılım
29 Kas 2014
Şerif hocam olmasa sca daki cezve ibrik yarışması greek coffee yarışması olacakmış kendisine buradan teşekkür ederim keşke Türkiye den bir sponsor çıksaydı da yarışmanın adı Turkish coffee olsaydı.
 
Üst