Kungpow Coffee

Noirnorn

Yeni Kahvesever
Katılım
10 Eyl 2018
Konum
Manisa
Kendilerine mail yoluyla ulaştım, EFT ile ödemeyi gerçekleştirdim. Geri dönüşleri hızlıydı, detaylı sorularımı da üşenmeden kibarca cevapladılar. :D Kavrumdan sonraki gün gönderdikleri kargo özenle paketlenmiş halde geldi. Çekirdekler bence gayet güzeldi, hemen hemen hepsini farklı yöntemlerle denedim ve beğenmediğim sonuç olmadı. Paketlerin üstünde ve sitelerinde çekirdekler hakkında bilgiler, hatta demleme önerileri vardı. Etiyopya Chekata ağustos sonunda tekrar gelecekmiş galiba, onu da denemek istiyorum doğrusu.
 

Maestro

Yeni Kahvesever
Katılım
1 Eyl 2017
Konum
İstanbul
Buradan 2 gün önce ilk alışverişimi yaptım. Olumsuz bir yönünden başlayayım, site hiç kullanışlı değil ve siparişi öğlen 2'de vermeme rağmen kargo ertesi gün yapıldı.
Her neyse, bu çok önemli bir şey değil benim için. Çünkü bu yıl içtiğim en güzel kahve deneyimini yaşadım ! ( mzunguyu saymıyorum, o kahve üstü benim için.. )
Etiyopya Cana çekirdeğini bir çoğunuz biliyorsunuzdur. Kronotrop ve montag kavurmuştu bu yıl. Onların çekirdeğini de almıştım ve oldukça memnun kalmıştım.
Fakat buranın kavrumu gerçekten bambaşka olmuş.. Umarım hep böyle devam ederler ki ben de alışveriş yapmaya mutlulukla devam ederim.
Bir de ufak 30 gr lık Kenya kahvesi yollamışlar sağolsunlar. Ben bu tarz ince hareketleri Zümrüt beyde görmüştüm ilk kez. Alt tarafı 30 gr kahve ama beni çok mutlu ediyor böyle jestler.
Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum buradan. Benim onayımı aldı bu kavurucu, tavsiye ederim..
 

agulerer

Yeni Kahvesever
Katılım
10 Tem 2019
Kahvelere bakıp alayım dedim ama tavsiye edilen demleme yöntemi pour over olan kahveleri yok...
 

kungpowcoffee

Firma Yetkilisi
Katılım
20 May 2019
Konum
istanbul
Merhaba, tüm kahvelerimizi pour over yöntemi ile demleyebilirsiniz. Önerilen demleme yöntemleri sadece alternetif seçimler sunmak için.
Filtre veya Espresso için ayrı kavrum profillerimiz yok, her kahvenin eşsiz olduğuna inanıyor ve kahvenin karakteristik özelliklerini en iyi ortaya çıkaracak şekilde kavuruyoruz.
 
  • Like
Tepkiler: DtB

agulerer

Yeni Kahvesever
Katılım
10 Tem 2019
Tamamdır teşekkür ederim ama yine de tadımda psikolojinin-bilinç altının çok önemli olduğunu düşünüyorum ve bu sebeple tavsiye edilen yöntem kısmını gören biri farklı bir yöntemle demlediğinde alacağı keyif iyi olsa bile olması gerekenden daha az olacaktır diye düşünüyorum.
 

Ziyaretçi_1

Tecrübeli Demleyici
Katılım
16 Nis 2019
Konum
ankara
hocam espressoda gövdeyi az daha arttırmak için orta kavurumun biraz daha üstüne çıkmak gerekiyor. ancak bunu yaparken dikkat etmeniz gereken süre çok az. 3. dalga kahvecilerin müşterileri arasında iyice koyu (fransız ya da italyan) kavurum sevenler de pek yok. ol sebepten ya orta-koyu kavurum beklerken yağa bulanmış, koyu kavrulmuş kahveler ortaya çıkıyor ya da filtre-espresso farketmez "bizim kahve her yola gider" diye nitelenen kahveler ortaya çıkıyor. filtreciyseniz sıkıntı yok ancak espresso severseniz yeşil erik yermiş hissiyatına kapıldığınız kahveler içmek zorunda kalıyorsunuz.
 

GenellikleCan

Yeni Kahvesever
Katılım
3 Tem 2019
Konum
Ankara
Ankara’da olan arkadaşlar Kungpow Coffee kahvelerini denemek isterlerse her zaman yardımcı oluruz aynı şekilde zümrüt Karaca’nın kahvelerinide parkta kahve etkinliğinde bolca kullanıyoruz her iki firmaya da ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sağlıcakla:D
 

agulerer

Yeni Kahvesever
Katılım
10 Tem 2019
İnternette tüm stoklar bitmiş gözüküyor Kungpow'un web sitesinde. Ne zaman girecek tekrar stoğa acaba?
 

kungpowcoffee

Firma Yetkilisi
Katılım
20 May 2019
Konum
istanbul
Bugün kahvelerimiz kavruldu, yarın kalite kontrollerini (cupping) yapıp stokları yenileyeceğiz. mailinizi sitemize bıraktıysanız stoklarımız yenilendiğinde mail ile bilgilendirme yapacağız.
 

kungpowcoffee

Firma Yetkilisi
Katılım
20 May 2019
Konum
istanbul
Promosyon kodu oluşturma sebebimiz sitemizin dolar üzerinden açılmasıydı, Fiyatlar TL'ye çevrilip indirim uygulandığından promosyon kodunu kaldırdık. Ayrıca paketlerimizi 300'er grama yükselttik
 
Son düzenleme:
Üst