CANLI YAYIN Kahve Masası| 93.bölüm | Boxx Coffee Roasters Los Angeles

Shepherd

Kahve Masası Fan Club
Katılım
22 Ağu 2020
Konum
İstanbul
Gerçekten çok keyifli bir yayındı, son kısımdaki kafe turu da çok güzel oldu. Keşke Türkiye'de de böyle yerlerimiz olsa, var eğitim alanı ve kavurmahane iç içe her yerde cam var tamamen şeffaflık muazzam bir şey. :D

Yayında da söylemiştim, bir ara Amerika'daki roasterları araştırırken LA'de Boxx ismini de görmüştüm aynı ismi birebir Türkiye'de de görünce, "işe bak Amerika'daki firmanın ismini araklamışlar" diye düşünmüştüm meğer durum çok farklıymış. :D

Türk kahvesi Los Angeles'da azınlıklar da olduğu için yaygın bilinen bir içecek iş, gerçekten çok hoş. Umarım Levent abinin de drdiği gibi oralara gidip yerinde görme belki de LA'den canlı yayın izleme fırsatı buluruz ileride.

Kahve kazananlardan birisi de benim tekrardan buradan emeği geçenlere teşekkür ediyorum. 🙏 Boxx'ı ilk deneyimim olacak, seçkiyi heyecanla bekliyorum.
 

EceJayTamer2022

Starbak Gold Üye
Katılım
22 Ocak 2022
Sanırım, dün o şekilde konuşuldu diye hatırlıyorum. Ben de hakkını vermek için cupping+v60+aeropress standart ya da önerilen reçetelerle deneyip bu deneyimi paylaşmak istiyorum, dilim döndüğünce. Getir merkezde var ama yaşadığım yer biraz dışarıda kalıyor buraya hizmet vermiyor. Aslında potansiyeli en yüksek mahalle ama vardır bir bildikleri diyelim :D diğer eve geçtiğimde veririm siparişi o zamana kadar covid kaynaklı damak da biraz kendine gelmiş olur 😅
Yanlış hatırlamıyorsam kenya peru iki tane etiyopya bir tane de kolombiya vardı. 3 yıkanmış 2 naturel. Natureller Buzdağı’yla da güzel olmuştu.
 

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Sağ olsunlar, bizi kırmadılar ve yayında sorduğumuz basit soruları cevaplayan 4 kişiye Sample Boxx hediye ettiler.

Özelden @pepukkahve ve benimle görüşme başlatırlarsa, firmaya bilgileri ileteceğiz.


Setin en son içeriği bu şekildeydi.

Hangi kahveyi alacağınıza karar veremediğinizde, her bir 50 Gr'lik paketi farklı ülke ya da bölgeden oluşan BOXX tarafından belirlenen 5'li deneme setimizi tercih edebilirsiniz.
  • Kenya Thika Microlot
  • Peru Huabal
  • Ethiopia Hamasho
  • Ethiopia Dambi Uddo
  • Colombia Occidente

Kazananlar: forum isimlerini bizlere yazınca öğreneceğiz :D
  • Can M. Koyuncu - natural etiyopya @Shepherd
  • Burak Kısa - etiyoyaya natral @brkisa
  • ismet my - probat 25 @Bjornhawk siz misiniz? :D
  • Mel - Probat 25 @Mitsuko ikidir şansı yaver gidenlerden :D
 

brkisa

Aktif Demleyici
Katılım
20 Ocak 2022
Burak Kısa - etiyoyaya natral
Yazım hataları için özür dileyerek başladıktan sonra her hafta düzenli olarak takip ettiğim ve kahve hakkında en yararlı Türkçe kaynak olarak gördüğüm bu programı istikrarlı bir şekilde yaptığınız için tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum. @teyyaredenkahve @pepukkahve Geçen sene BOXX deneme setinden almıştım ve her bir kahvesinden çok memnun kalmıştım. Geçen seneye göre yanılmıyorsam Kenya ve Colombia kahveleri farklı. BOXX Coffee' ye de hediyeleri için şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.
 

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Bilgileri firmaya ilettim.

4 adet Sample Boxx yakında (umarım bayram öncesi) sizlerle olur. Deneyimlerinizi Boxx konusundan yazarsanız sevinirim.

Şimdiden afiyet olsun.

Bir sonraki hediye kahveler neler olacak bakalım :D
 

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Yayında uzun uzun konuşmuştuk. Ardından da fırsat oldukça @altugbaser ve Mert abi ile hep konuşuyorduk. Sanırım artık LA'de de kabul gören bir Türk kavurucumuz var. Tebrikler, başarılarınızın devamını merakla bekliyorum.

En son güzelde bir özel kampanya yapmıştık. Onun için de tekrardan teşekkürler.

 
Üst