KNODOS Kahve ve Espresso Aksesuarları

Teomanak

Tebrikler - Rütbeni Kendin Seç?
Katılım
22 Haz 2022
Demin aklima geldi. @knodos un su an ki urununu hafif yamuk L cubuklarla acili bir sekilde duvara assak bence cok guzel durur. Resimde gosterdigim gibi.

Resmi cekerken gaza geldim bile😁 ben bunu biraz daha dusunim. 3 sira ust uste boyle dursa sanki cok guzel durur gibi.

IMG_1588.jpeg
 

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
Selam Kahveler Net dostları,

Hikayemiz, tarihi ve güzellikleriyle ünlü Knidos’ta başladı. Bu antik kentin etkileyici atmosferi, bize hem ilham verdi hem de markamızın ismine yön verdi. Ancak, tamamen özgün bir isim yaratmak istedik ve sonunda "Knidos"tan biraz oynayarak "KNODOS"u bulduk.

2 yıla yakın süredir Amerika'da KNODOS markamızla satışlarımız devam ediyor. Bu süreçte hem markalaşma çalışmalarımız sürdü hem de ürün geliştirme faaliyetlerimiz yoğunlaştı. Hedefimiz çok daha yüksek ve bu hedefe doğru ilerlemeye gayret ediyoruz.

KNODOS olarak, espresso aksesuarları üzerine ürünlerimizi ve hemen hemen tüm temel ürünlerimizin tasarımını tamamladık ve satışa sunduk. Şu anda KNODOS ürün portföyümüzde; Spring Loaded Tamper, WDT Tool Distribution Tool, Tamper Station, Knock Box, Bottomless Portafilter, Dosing Ring, Puck Screen, Coffee Bean Cellar Set gibi espresso aksesuarları bulunuyor ve portföyümüzü artırmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte daha özgün ürünler de eklemeyi düşünüyoruz.

Belki merak etmişsinizdir, "Neden hala Türkiye'de yoksunuz?" diye. Açıkçası ABD'deki talebe stok yetiştirmek, logistik zorluklar ve dolar kurundaki oynaklık etkili oldu, fakat asıl sebep; sizlere, tam olarak memnun olabileceğiniz, kusursuz bir ürün sunmak istememizdi. Siz de hak verirsiniz ki ilk üretilen parti ürünlerde aksaklıklar, eksiklikler olabiliyor. Biz de bunları adım adım düzeltiyoruz ve ürünlerimizin tam olarak oturmasını, performansından emin olmamızı istedik. Çoğu ürünümüzde de bunu başarabildik. Biliyoruz ki, yurtdışında belki 40-50 birim olan bir ürün, bizim para birimizle 1000 birimden fazla olabiliyor. Bu durumda sizlerin daha kusursuz ürün talep etmesi çok doğal.

Hedefimiz, ürünlerimizi daha makul fiyatlarla ülkemizde satışa sunmak. Bunun için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Bu süreçte sizlerden de görüş almak istiyoruz! Ürünlerimiz hakkında ne düşündüğünüzü, iyileştirme ve yeni ürün fikirlerinizi paylaşmanız, bize çok yardımcı olacaktır. Hatta beraber tasarladığımız ve iyileştirdiğimiz ürünleri, üretip lansmana özel olarak yüzde 40'a varan indirimlerle sunmayı planlıyoruz!

Bazı ürün görsellerini buraya ekliyorum. Instagram sayfamızdan veya web sitemiz üzerinden ürünlerimizi görebilirsiniz Instagram 👉 KNODOS
Hepinizi sevgiyle selamlıyor ve görüşmek üzere diyorum.

Ferhat
Ekli dosyayı görüntüle 17168Ekli dosyayı görüntüle 17170Ekli dosyayı görüntüle 17171Ekli dosyayı görüntüle 17174

Hayırlı uğurlu olsun :D tasarımlar gerçekten oldukça güzel :D
 

knodos

Yeni Kahvesever
Katılım
13 Haz 2023
O kısımda sağ olsun Ferhat Bey'in belli bir adet için de olsa yardımcı olacağını düşünüyorum. Yurt dışı pazarında ne kadar çok satılırsa aslında bizim de burada o kadar işimize gelebilir :D

Timemore Sculptor için de dediğim gibi en önemli nokta ürünlerin ne kadar dayanıklı ve fonksiyonel olduğu ki bu noktada sen bazı ürünler konusunda yorumlarını iletmişsin. Bu da güzel bir referans. Dün kendisi ile konuşurken tek yön valfli bean cellar da yolda demişti :D Sanırım kapakları değiştirerek upgrade yapılabilir, değil mi @knodos ?
Mevcut tüpler vidalı kapak yeni üreteceğimiz weberin tüplerine benzer. Hunide size olarak daha farklı olucak upgrade biraz zor gibi :/ . Mevcut ürününün satışına devam edicez daha düşük bütçeli müşterilerimiz için hala iyi bir seçenek olacağını düşünmüyorum
 
Üst