Satılık ECM Puristika + Flow Control Kit / Ceado E37SD / Acaia Lunar / IMS ve Normcore Marka Ekipmanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frturk

Yeni Kahvesever
Katılım
16 Şub 2018
Konum
İzmir
30.11.2022 tarihinde Espresso Perfetto'dan aldığım ürünler, her ne kadar espresso macerasına ucundan kıyısından tekrar girmek istesem bile, ikinci bahar için henüz erken olduğunu anladığım ve dolayısıyla nakde çevirmek istediğim için satılıktır.

Ürünlerin mekanik veya elektronik herhangi bir arızası veya kozmetik olarak bir sorunu bulunmamaktadır.

Showroom veya outlet ürünleri değildir. Firmayla görüşüp teyit edebilirsiniz.

Sepet, grup başlığı, tamper ve düzleştirici Amazon Almanya ürünleridir. Aralık 2022 başında kullanılmaya başlanmıştır.

İzmir'de ikamet eden varsa gelip istediği kadar inceleyebilir veya bir tanıdığının incelemesini talep edebilir. Forumda eski sayılabilecek, kullanıcı adlarına aşina olduğum ve güvenebileceğim üye arkadaşlar ise bir kusur görürlerse iade edebilirler.

Açmış olduğum konuları inceleyerek bu zamana kadar yaptığım satışlara ve yorumlara ulaşabilirsiniz.

Set arayışı olan birisine nasip olması ihtimalinden dolayı makine veya öğütücü satılmadan ekipmanları ayrı olarak satmayı düşünmüyorum, lütfen teklif etmeyin.



Gelelim detaylara;


ECM Puristika, süt köpürtme özelliği olmayan, direkt espresso odaklı ve minimalist tasarıma sahip bir makinedir. PID kontrol, eco mod, temizlik hatırlatıcı, bağımsız su haznesi (oldukça hoş) ve ön panelde yer alan demleme basıncı ayar vanası öne çıkan özellikleridir. ECM marka flow control kiti takılmıştır. Kutusundan çıkan portafiltre kaydıraklıydı ancak E.Perfetto ile görüşerek yine ECM marka bottomles portafiltre değişim yaptım. İlk günden IMS Nanotech serisi, full delikli grup başlığı değişimi yaptım. Sepet olarak ise IMS Baristapro Nanotech serisi 18gr. temin ettim. Kutu içeriğinde gelen double ve single sepetler kullanılmadı.

Ceado E37SD, ticari boyutlarda 83 mm bıçaklara sahip. 2021 yılında Opal Glide güncellemesiyle satılmaya başlandı. Opal Glide bıçakların amacı Nanotech sayesinde sürtünmeyi azaltmak, homojen öğütümü korumak ve kayıp(retention) oranını en aza indirmek. Son olarak bildiğim kadarıyla Ceado'nun sadece single doz öğütücülerinde kullanılıyor. Hızlı ayar özelliği ile inceden kalına geçmek çok kısa sürüyor. Daha önce sessizliğiyle bilinen Atom 75 kullanmıştım, gerçekten de onun kadar sessiz bir motora sahip. Kahvenin çıkış haznesinde çıkarılabilir bir kapak var, bu kapak sayesinde çıkış haznesinde kalan kahveleri ordan çekip alabiliyorsunuz. Spreyleme, körükleme ve çıkış haznesi temizliği ile gördüğüm en fazla kayıp 0.1gr oldu. Sadece spreyleme ve körükleme ile ise en fazla 0.3 gr kayıp gördüm. Plastik çekirdek tartma ve metal dozlama kabı, metal funnel, küçük cam sprey şişesi ve fırça aksesuar olarak yer alıyor. Malzeme kalitesi ise oldukça yüksek..


Acaia Lunar 2021'de çıkan son versiyondur. İtinayla kullandım, koruyucu pad olmadan üzerine bardak koymadım. Kutu içeriği tamdır.

IMS grup başlığı ve 18gr sepeti daha önce deneyimlediğim için tercihim tekrar aynı marka ve aynı modellerden yana oldu. 18gr(24mm) sepetin genel senaryoda en ideal sepet ölçüsü olduğunu düşünüyorum.

Normcore tamper flat base 4. versiyon modelidir. Normcore düzleştirici V shape dedikleri modeldir. Malzeme kalitesi yüksektir.



Fiyat kısmına gelecek olursak;


Her ürünü sıfır fiyatlarının %25 altına satmayı düşündüm. Kullanım süreleri ve kozmetik durumlarını göz önünde bulundurunca makul bir oran olduğunu düşünüyorum.


Set fiyatı ; 58000 TL (sıfır fiyatlarının %27 altına gelmiş oluyor)

ECM Puristika + Flow Control Kit : 24250 TL (20480+3770)
Ceado E37SD : 27290 TL
Acaia Lunar : 5345 TL

IMS Nanotech Baristapro 18gr sepet : 590 TL
IMS E&B Nanotech Grup Başlığı : 445 TL
Normcore V4 Flat Base ayarlı tamper : 795 TL
Normcore 58.5 mm Distribütör : 575 TL
WDT aparatı : ücretsiz
Fotoğrafını çekmemişim ama amazon almanyadan getirttiğim, sıfır grup başlığı contası da ücretsiz olarak verilecektir.


Seviyeli ve mantıklı olduğu sürece ürünler ve fiyatları hakkında her türlü yoruma açığım.


Son olarak fotoğraflar;


 

frturk

Yeni Kahvesever
Katılım
16 Şub 2018
Konum
İzmir
Ceado E37SD ve Normcore tamper @mitch arkadaşımıza satılmıştır.

Normcore Distributor ve Acaia Lunar ayrı olarak satılabilir.

IMS grup başlığı ve IMS sepet ise Puristikayla birlikte satılmaz ise ayrı olarak satılacaktır.
 

mitch

Yeni Kahvesever
Katılım
24 Şub 2017
@frturk'e alışveriş için çok teşekkür ederim. O kadar güzel ve özenle paketlenmiş olarak teslim aldım ki grinder'i ve tamper'i gözlerime inanamadım. Ayrıca, iki ürün de o kadar temiz kullanılmış ki, sıfırdan hiçbir farkı yoktu.

Özetle, Hakan Bey'e titizlik, özeni ve ilgisi için buradan da tekrar teşekkür ederim.
 

frturk

Yeni Kahvesever
Katılım
16 Şub 2018
Konum
İzmir
@frturk'e alışveriş için çok teşekkür ederim. O kadar güzel ve özenle paketlenmiş olarak teslim aldım ki grinder'i ve tamper'i gözlerime inanamadım. Ayrıca, iki ürün de o kadar temiz kullanılmış ki, sıfırdan hiçbir farkı yoktu.

Özetle, Hakan Bey'e titizlik, özeni ve ilgisi için buradan da tekrar teşekkür ederim.

Memnun olmanıza çok sevindim :D

Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..
 

frturk

Yeni Kahvesever
Katılım
16 Şub 2018
Konum
İzmir
Satılan ürünler sonrası geriye kalan ECM Puristika ve Acaia Lunar için ayrı konular açılacaktır.

Bu konu kilitlenebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst