İndirim Cafec Yeni Ürünleri ve İndirimi

raistlin

Tin Coffee Firma Yetkilisi
Katılım
18 Mar 2016
Merhaba Arkadaşlar,

Cafec için güzel bir sürprizimiz var. Hem yeni ürünler hem de indirim:

Merakla beklediğiniz yeni ürünler geldi. Web sitesine bilgileri ekledik, buradan da bir çırpıda açıklayalım:

Abaca Trapezoid 103: İyi bildiğiniz Abaca’nın şekil ve ölçü olarak piyasada ’No4’’ olarak bilinen düz tabanlı filtre versiyonu. Bu filtre ‘’No4’’ filtre kağıdı kullanan Moccamaster gibi tüm filtre kahve makinelerine ve Clever Dripper, Bonavita Dripper gibi yine aynı aynı kağıdı kullanan düz tabanlı dripper’lara tam uyumlu. Bizi çok heyecanlandıran, enfes bir filtre açıkçası. Muadillerine göre hız açısından dramatik şekilde önde. Abaca konik filtremizden aldığınız performansı bu filtreden bekleyebilirsiniz. Filtre kahve makinenizi ya da Clever Dripper gibi immersion tipi dripper’larda aldığınız sonuçları direkt iyileştirebilecek yapıda bir ürün. İsmi şeklinden dolayı Trapezoid olarak geçiyor. Abaca formülü ve teknolojisi, Trapezoid formu. Cafec’in bu filtreyi bu boyda üretmesi için ciddi baskı yaptık diyebilirim. Sonucun çok iyi olduğuna inanıyoruz. Bu filtreyle uygun makineler ve dripper’larda daha ince öğütümle daha yüksek çözünmeye ve yüksek akış stabilitesine erişebilirsiniz.

Abaca Plus: Bu filtre serisi tandığınız Abaca’nın yeni jenerasyonu diyebiliriz. Aynı hamur ve çevreci yapı devam ederken üretim teknolojisi ve krepelendirmede teknik farklılık var. Kolay anlaşılması için, TH serisi akış hızını krepelerin yüksekliğiyle belirlerken Abaca Plus serisinde tüm kağıt yüzeyi boyunca yayılan krepe sıklığıyla belirliyor. Aynı filtre ölçüsünde kullandıkları yeni teknoloji ile(Fine Grained) daha fazla krepe sayısına ve bunun bir sonucu olarak daha fazla yüzey alanına sahibiz. Kahveyi ne kadar inceltirsek yüzey alanımızın o kadar artması gibi düşünebilirsiniz. Abaca Plus serisinde amaç krepe yüksekliğinin demlemeyi yönetmesi yerine tam ve kontrollü bir hız sağlamak. Doku olarak klasik Abaca’dan daha farklı, kadife gibi - adeta ipek gibi yumuşacık bir filtre. Beğeneceğinize inanıyorum. Demleme hızı açısından Abaca ile benzer olduğunu söyleyebilirim. Fincan sonuçlarını ise biz çok başarılı buluyoruz. Filtrenin genel tutarlılığının ve demleme boyuncaki dengesinin etkileyici olduğunu söyleyebilirim. Abaca Plus’ın sürdürülebilirliği daha fazla: FSC uygulaması, alçalan krepe yapısıyla filtrelerin çok daha az yer kaplaması gibi öne çıkan özellikler var. Bir paket ürünün ölçülerini bakınca genel tabloyu görmek zor ama bizim durumumuzda ya da daha da büyük senaryoda Cafec’in üretiminde yüzbinlerce paketin daha az yer kaplaması paketlemesinden depolamasına ve nakliyesine kadar her anlamda daha az çevresel etki - atık ve külfet doğuruyor.

Abaca klasiğe alışmış biri neden bunu alsın? Maliyetinin daha yüksek olmasına rağmen başlangıç için klasik Abaca ile aynı fiyatı uyguluyoruz. Abaca klasik üzerine ek bir maddi külfete katlanmadan denemeniz için bunu sağlıyoruz. Bu filtreleri Abaca’nın yeni nesli olarak sizlere sunmak istedik. Benzer demleme özelliklerine rağmen özel dokusu, daha çevreci yapısı ve stabilitesi ile beğeneceğinizi umuyorum.

TH-3 Cup1: Bu filtre bugüne dek sunduğumuz TH-3 filtrelerin bir boy küçüğü. Yeni Origami Air S’lerimiz varmak üzere. Bu dripper ölçüsü için bir çözüm sunmak gerekliydi. Bu filtreyi Origami S modelleri, Cafec Flower Cup1 ya da Hario V60 01 için tam uyumlu olarak kullanabilirsiniz. Tek kişilik demleme yapan çok dostumuz var. Cup4 filtreleri de küçük dripper’larda kullanabiliyorsunuz ama bilhassa istenen bir modeldi.

İndirim:

Önümüzdeki hafta bir fiyat artışı olacak maalesef. Bu artış olmadan elimizden geleni yapmak ve sizleri alımda sınırlandırmadan hareket etmek istedik:

Traditional - Abaca - TH Serisi Cup4 filtrelerde indirim oranı %10. Samimiyetle fiyatların artışından sonra indirim içimize sinmeyecekti. Bu oranın da dev olmadığının farkındayız, fakat en azından tek bir filtre de alsanız indirim devrede.

Abaca Trapezoid - Abaca Plus - TH-3 Cup1 yine filtrelerde indirim oranı %20. Bu ürünlerde genel tanıtım için bir indirim zaten mevcut. Size sunduğumuz %20 ise genel tanıtım indiriminin üzerine ek olarak uygulanıyor. Tek bir filtre de alsanız indirim geçerli. Bunu yeni ürünlere dair ciddi bir deneme fırsatı yaratabilmek adına sağlıyoruz. Şu haliyle genel indirimin üzerine %20 indirim uygulandığında tüm bu yeni filtreler epey cazip bir fiyata geliyor. Normalde 120 TL olacak Abaca Plus böylece 88 TL’ye iniyor örneğin. Bu ek indirim sadece kahve komünitesine destek için. Bizim genel tanıtımlarımızda bunu görmeyeceksiniz, o yüzden lütfen kuponlarınızı kullanmayı unutmayın.

Fiyatlandırma için bir hususu belirtmek isterim. Cafec bizim her gün kullanıma yönelik bir ürünümüz olduğu ve bütçeleri aşırı sarsmaması için çılgın bir özveriyle hareket ediyoruz fiyatlandırmada. Cafec Avrupa satıcılarındaki fiyatları incelerseniz biraz fikir verecektir. Abaca Plus ya da Trapezoid normal şartlarda 150-170 TL bandında fiyatlanmalı. Bunu az önce verdiğim örnekte gördüğünüz 88’de tutabilmek dev bir planlama, kahve komünitesine katkı sunma arzusu, büyükçe stok yatırımı ve Cafec desteği gerektiriyor. Umarım faydası olur.

%10 indirim kodu: cafec10 (Mevcut ürünlerde geçerli)
%20 indirim kodu: cafec20 (Yeni ürünlerde geçerli)

İndirim kodları beraber kullanılabilir. İndirim Pazar gün sonuna dek geçerli. Şimdilik bir adet sınırlaması yok ama Abaca Trapezoid 103 kritik stok ilk parti olduğu için. Bir acil bilgilendirme gerekirse duyururuz.

Ürünleri hem Tin Coffee hem de Clean Cup sitesinden bu kodlarla satın alabilirsininiz:

https://tincoffee.net/urun-kategori/cafec/cafec-filtreler/

https://cleancup.coffee/urun-kategori/ekipman/cafec/



Herkese Sevgiler.
 

Teomanak

Tebrikler - Rütbeni Kendin Seç?
Katılım
22 Haz 2022
Daha yeni 4 kutu moccamaster aldık :D @EceJayTamer2022 değerlendirmeleri bekliyoruz o zaman :D
Valla bende gecen gun aldim daha 2 kutu moccamaster. Gerci togay bey gelicekler demisti. Ama bu kadar hizli olacagini tahmin etmedim. Tabiki genede dayanamadim aldim 2 kutu da bundan. Makineyi anneme vermeden biraz tur atim yeni filtrelerle😁.
 

Teomanak

Tebrikler - Rütbeni Kendin Seç?
Katılım
22 Haz 2022
Makineciler siziiiii!
Benim aslinda iyi demleyen ve alttan isiticisi olmayan makinelere karsi saygim hep var. kendimdede uzun bir sure eski dukkandan kalan moccamasterim vardi. Ama kahve en fazla 1.30 saat guzel kaliyor termosda. Sonrasinda acilasma bulanma vs. bende 1.30 saatte o kadar filtre hic icmedim eve geldigimden beri sattim. Annem geldi misafirlige makine nerde dedi. Sattim dedim. Demedigini birakmadi bana. Simdi mecbur sattigimla bir tane ona ogutucu ile birlikte aldim. Dogum gunu de pazar gunu. O zamana kadar 2 haftadir takiliyorum makine ile😁. Bu makineyi daha once denememistim. Bir suru ozelligi var moccamasterdan sonra. Oyuncak gibi oynyuyorum makine ile evde.
 

root

Yeni Kahvesever
Katılım
22 Ocak 2022
Ben orea v3 buyuk boy için aldım. Sanırım bir küçük boyu olsaydı tam olacak ama kesip kullanırım diye dert etmedim. Denediğim diğer trapezoid filtrelere göre kalite farkı çok fazla. (İncelik, yumuşaklık, hız, vs...)
 

zebercet

Tebrikler - Rütbeni Kendin Seç?
Katılım
22 Şub 2022
Konum
Ankara
kargo bedelini sıfırlamak 2 geleneksel + 3abacaplus totalde 5paket
5 x 100
günde iki demlemeden
500 / 2 = 250 gün
yani 8+ aylık kağıdım var/:

15 temmuzda havada jetler uçarken, markete gidip sadece 2 paket makarna stoklayan benden şimdi ki evrime bak. Sonumuz hayrolsun(:
 

portakalhalil

Uzman Demleyici ☕
Katılım
20 Ocak 2022
kargo bedelini sıfırlamak 2 geleneksel + 3abacaplus totalde 5paket
5 x 100
günde iki demlemeden
500 / 2 = 250 gün
yani 8+ aylık kağıdım var/:

15 temmuzda havada jetler uçarken, markete gidip sadece 2 paket makarna stoklayan benden şimdi ki evrime bak. Sonumuz hayrolsun(:
Akmaz kokmaz eninde sonunda kullanılıyor kafasındayım ben, 2 paket th3 - 1, 1 paket abaca+, daha önce de 1 paket abaca ve 4 paket hario var
 

raistlin

Tin Coffee Firma Yetkilisi
Katılım
18 Mar 2016
Kargo bedeli için hatırlatma yapayım arkadaşlar.

limited20 koduyla kahvelerde %20 indirim var.
cmd10 koduyla da Comandante aksesuarlarda %10 indirim.

Tüm kodlar beraber çalışıyor. Bir yerden bir yere ekleyip yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama kargolar cidden çıldırdı maliyetlerde.

@portakalhalil Halil'le projemiz var siteye kargo tamamlamalık küçük abur cuburlar ekleyeceğiz bu gidişle :D
 
Üst