Coffee / Icecream Truck

BahtsizBarista

Aktif Demleyici
Katılım
19 Tem 2020
Merhabalar,

Elimde bir 2016 VW Transporter ( Kisa veya normal sase uzunluk, uzun tip degil) mevcut ve bunu normal satmak yerine nasil degerlendirebilirim diye dusunmekteyim. Ya Seyyar sekilde, ya da belli bir lokasyonda Cafe / Dondurma Aracina cevirmek aklimda, ama ne kadara mal olur, izinler vs hic bilgim yok. Izinler hk belediye cok farkli bilgi veriyor.
Sizce normal boyut Arac icin Soguk, Sicak Kahve ve Shake tarzi belki ek sandvic nasil olur, ortalama kaca patlar ? Bazi bayilik veren sirketler var, bunlardan bayilik almak mantikli mi ?
Makineleri ilk etapta satin almak yerine kiralama yapilsa mesela ? Istanbul Eyup, Gop, Esenler yada bu civarlar. Fikir ve onerilere acigim
Tesekkurler
 

serbes

Tecrübeli Demleyici
Katılım
17 Eki 2019
Bu olay ülkemizde neden yaygınlaşamadı?

İhtiyaç mı yok yönetmelikler mi çok zorlu attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değmiyor mu kazancı çok mu az yada maliyeti cafe açmaktan daha mı fazla?

Dünyada milyon tane örneği var panelvan'a, triportör'e hatta bisiklete yapmış girişimciler, lakin yurdumuzda sayıları oldukça az, ki onlarda sanırım genelde festival, etkinlik alanlarına gidiyor.
 
Üst