Coffee Carnaval - Ankara

'Barista Yarışmaları ve Organizasyonları' forumunda semihselcuk tarafından 2 Kas 2016 tarihinde açılan konu

  1. semihselcuk

    semihselcuk Isınmaya Başlayan Üye

    Selamlar,

    3-4 Aralık 2016 tarihinde Ankara Palas'da olacakmış etkinlik. Geçen sene CerModern'de yapılan Kahve Günleri'ne büyük katılım olmuştu.

    Ankara Palas İlk Kez Kahve İçin
    Kapılarını Açıyor !! Dünya’nın
    farklı ülkelerinden gelen kahveleri,
    kahve dükkanlarını, profesyonel baristaları,
    Specialty Coffee öncülerini, iyi kahve için
    mücadele veren tüm kahve severleri
    Tarihin ihtişamı ile buluşturuyor.

    https://www.facebook.com/events/688939404579911/
     
  2. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Coffee Carnaval - Ankara

    Etkinlik 12-15 Mayıs'ta tekrarlanacakmış. Baristalar Derneğine kahve göndereceğim Coffee Carnaval ve Kahve Çikolata festivalinde benim de kahvelerimi demleyecekler. Tatmak isteyen olursa Dernek standına gidebilir. Benden de selam söyleyin :D
     
  3. kadtas

    kadtas Yeni Üye

    Cevap: Coffee Carnaval - Ankara

    Doğum günüme denk geliyor süper hediyen için teşekkür ederim [MENTION=888]OverdoseCoffee[/MENTION] hocam :))
     
  4. burak

    burak Yeni Üye

    Cevap: Coffee Carnaval - Ankara

    1 paket kahve karşılığınca yapılacak standda yapılacak övgünün dozajı arttırılır. :cool:
     
  5. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Coffee Carnaval - Ankara

    İçsen yeter [emoji14]

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  6. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Coffee Carnaval - Ankara

    Şimdiden nice yıllara. Ne yaptık ki :)

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  7. moretimeforcoffee

    moretimeforcoffee Aktif Üye

    Cevap: Coffee Carnaval - Ankara

    Kurukahveci mehmet efendi gibi kurumsal kahvecilerin çoğunlukta olduğu bir karnaval olmuş (maalesef) tek güzel yanı [MENTION=1596]Altu[/MENTION] beyin stant açmış olması. Etiyopya adado ile efsane bir espresso yaptı. 25 tl verip gitmeye değmez.

    SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  8. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Coffee Carnaval - Ankara

    Hade ya boşuna mı kahve yolladık diyorsun ? :(

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  9. moretimeforcoffee

    moretimeforcoffee Aktif Üye

    Cevap: Coffee Carnaval - Ankara

    Sizin kahveleri göremedim ya. Bilsem bir uğrardım tatmaya :)

    SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  10. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Coffee Carnaval - Ankara

    Baristalar derneğinde olması lazimdi :(

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  11. moretimeforcoffee

    moretimeforcoffee Aktif Üye

    Cevap: Coffee Carnaval - Ankara

    Tüh. Nefis bir espresso içtim neyse ki :) başka bir festivalde karşılaşırız belki ersin hocam.

    SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  12. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Coffee Carnaval - Ankara

    Kahve çikolataya da kahve yollayacağım. Son günüde orada olacağım görüşürüz ;)

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  13. forgondor

    forgondor Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Coffee Carnaval - Ankara

    acaba ayın kaçında orda olcaksınız?
    kahve tadımları giriş ücretine dahil galiba bir bilginiz var mı?
     
  14. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Coffee Carnaval - Ankara

    21 kesin belki 20si de. Ücret kısmını hiç bilmiyorum ama baristalar dernegi tamamen tadım yaptırıyor onu biliyorum :)

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi