Gaggia Paros satılık:)

djdigy

Yeni Kahvesever
Katılım
10 Tem 2015
Severek kullandığım Gaggia Paros'umu, üst düzey cihaza geçtiğim için satıyorum.
Biliyorsunuz Gaggia İtalyan markasıdır ve Türkiye’de resmi satışı yok. Cihaz İtalya'dan birisine hediye geldi, kendisi kullanmadığı için ben hemen satın aldım sıfır halde. Ürünün tek kusuru öğütücüsünü ilk zamanlar bozdum sanırım yanlış kullandım ama tamire gönderilse eminim yapılır, motoru çalışıyor. birşeye takılıp dönmüyor gibi. Benim zaten daha önceden ayrı öğütücüm olduğundan ben uğraşmadım.
Cihaz harika espresso yapıyor. Cihaz Gaggia Classic’in daha üst modeli diyebiliriz zira fabrika çıkışı olarak üzerinde Over Pressure Valve var yani ayrıca modifikasyon yapılmadı, 100% orijinal OPV li bir cihaz, cihaz manometre ile 10 bar’a ayarlandı, dışarıdaki cafelerde gördüğünüz cihazlarla aynı basıncı verdiğinden kahveye doğru basınçta su verir, espresso lezzeti üst düzeydedir. Ayrıca 3 yönlü Solenoid valve’i vardır. Portafiltredeki kahve kalıntısı tek vuruşta çıkar ve portafiltreniz sonraki shot için çok daha hızlı hazırlanır. 58mm profesyonel cihazlardakinin aynısı portafiltresi var, double ve single basket yanında verilecektir. Cihazı sadece ve sadece içme suyuyla kullandım, üstelik buna rağmen yurtdışından özel su filtresi takıp kullandım. Elektronik cihazlar konuda inanılmaz hassasım, 1 sene içerisinde 2 kez kireç temizliği yaptım Durgol ile; 2 sinde de kireç falan çıkmadı cihazın içi tertemiz. Buhar çubuğu güçlüdür, aynı zamanda sıcak su alabiliyorsunuz. Cihazın soğuk halden sıcak hale gelmesi toplamda 5-6 dakika sürmektedir. Cihazın üst tarafı tamamen metaldir, üstüne fincanınızı koyup kolayca ısıtabilirsiniz. Cihazın yanında E-bay’den aldığım özel su filtresini de vereceğim.Orjinal kutusu da mevcut. Cihaz mutfakta çok şık durmaktadır, estetik bir cihaz, resimlere bakmanız yeterli. Şeffaf su tankı ve metal kasası kalite hissini hemen veriyor.

Cihazın fiyatı 1500TL’dir ve sondur,kargo alan kişiye aittir, pazarlık kesinlikle söz konusu değil üzgünüm. Ankara içi cihazı gelip görebilir ve elden teslim alabilirsiniz.
 

djdigy

Yeni Kahvesever
Katılım
10 Tem 2015
Cevap: Gaggia Paros satılık:D

Arkadaşlar ilan fiyatını güncelledim.

1250 TL

Bu siteden havale ile ya da elden alacak olan olursa 100 tl daha indireceğim yani 1150 TL. Gaggia Classic fiyatına fabrika çıkışı OPV'li daha üst model satıyorum. İlgilenen mesaj atabilir.
 

metehan

Tecrübeli Demleyici
Katılım
30 Kas 2012
Konum
ANTALYA
Cevap: Gaggia Paros satılık:D

bir an heyecan yaptım breville'yi de satışa eklediniz diye :D
 
Üst