Rocket Appartamento

'Espresso Makinesi Önerileri' forumunda Lautreamont tarafından 21 May 2016 tarihinde açılan konu

  1. Lautreamont

    Lautreamont Yeni Üye

    Merhaba,
    Rocket Appartamento çok ilgimi çekiyor. Ev kullanıcıları için ideal bir makine gözüküyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
     
  2. esavas

    esavas Emir Savaş

    Cevap: Rocket Appartamento

    Rocketler benim de gözüme takılıyor ama fiyatlar çok uçuk. Bu Rocket'in en uygun fiyatlı modeli mi ?
     
  3. Lautreamont

    Lautreamont Yeni Üye

    Cevap: Rocket Appartamento

    Henüz fiyatı belli değil ama diğerlerine nazaran daha uygun olacağı söyleniyor.
     
  4. spongio

    spongio Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Rocket Appartamento

    merhabalar, rocket zaten genelde ev kullanicilari icin uretir. diger modellerden eksigi yok heves kirmak gibi olmasin ama pek ucuz olmaz bence :)
     
  5. esavas

    esavas Emir Savaş

  6. Lautreamont

    Lautreamont Yeni Üye

  7. naif

    naif Yeni Üye

  8. Rocket

    Rocket Yeni Üye

    Cevap: Rocket Appartamento

    Merhaba. Yeni katildim. 1 ay once rocket cellini evo 2 aldim. Memnunum diyebilirim tum parcalari tamamen endustriyel urune gore tasarlanmis. E61, rotary pump vs vs. Hatta 2 hafta once Milano da fabrikayi ziyaret ettim. Orada apartman modelini monte ederlerken gordum. Buyuk yassi ayaklari en cok dikkat cekici kismi idi. Bana anlatilan ekonomik bir seri olacagi seklide idi. Fiyati nedir bilemiyorum. Istanbul da espressoperfetto.com rocket getiriyor. Ben oradan aldim. Yuzyuze gidip goruserek uygun fiyata alabilmek mumkun. Hepinize guzel kahveli gunler.
     
  9. trblnfxn

    trblnfxn Paylaşımcı Üye

    Cevap: Rocket Appartamento

    fiyatı 4000+kdv olacakmış öğrendiğim kadarıyla. Gözüme kestirdim. ne zaman alabilirim muamma tabii
     
  10. Espavala

    Espavala Yeni Üye

    Cevap: Rocket Appartamento

    Merhaba bende 1,5 ay önce Espresso Perfetto dan appartamento aldım.kullanıyorum. Vibrasyon pompa oldukça sessiz ,buhar vanasında büyük R harfi ( R58 ve R60 ta var sadece :), krom yatay ayaklar vs. Kalite ötesi herşey kutusunu açmaya başladığınız an premium hissettiriyor. Espresso Perfetto dan Kaan bey ile görüşüp forumdan olduğunuzu söyleyin indirim yapar :) Bu firmadakiler çok ilgili çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar.tavsiye ederim.
     
    Son düzenleme: 8 Eyl 2016
  11. esavas

    esavas Emir Savaş

    Cevap: Rocket Appartamento

    Vay arkadaş şaka gibi 4700'den 5400'e fırlamış fiyatı, gerçekten bu ülkedeki satıcıların fiyat bindirmekte üstüne yok. Dolar-Euro arttı diyeceksiniz, 10 kuruş arttı diye olsa olsa 150-200TL arası fark olur, bize yansıması 700TL.

    Bu da yurtdışı fiyatı (Euro:3,49 , 1150€ x 3,49 = 4000TL) , 1400TL fark nedir be arkadaş.
    Rocket Espresso Appartamento | Espresso Perfetto
     
  12. Mr Rocket

    Mr Rocket Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Rocket Appartamento

    Aslında hemen artırmadılar fiyatı.Uzun süredir Appartamentoyu takipteyim.Beklediler ,beklediler.Ve...Altın vuruş...Ama bu süreçte dediğiniz gibi [MENTION=841]esavas[/MENTION],700 tl'lik bir dolar kuru artışı yaşanmadı.Peki ben ne yaptım elimdeki kenwood'u daha satamadan bir Arçelik aldım.Bence en iyisini yaptım.
     
  13. esavas

    esavas Emir Savaş

    Cevap: Rocket Appartamento

    Bende uzun zamandır takip ediyorum, ne bileyim yeni modeller çıkar eskilerine biraz indirim gelir falan filan diye ama yok arkadaş üstüne bi' de zam geldi. AVM'lerdeki yabancı giyim markaları gibi, 3 kuruş zam oluyor etiket fiyatına 20TL zam geliyor. 3 kuruş indirim oluyor ama etiket fiyatı düşmüyor.

    En iyisi oscar II 'nin fiyatına zam gelmediyse ve forum indirimi devam ediyorsa onu almak sanırım.
     
  14. metehan

    metehan Yeni Üye

    Cevap: Rocket Appartamento

    belki yıllar sonra bir gün :(:(
     
  15. djdigy

    djdigy Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Rocket Appartamento


    İllginç 24 gün önce ECM Classika II ben aldığımda 4400TL idi şimdi 4650 olmuş
    Appartemento neden 4700'den 5400'e fırlamış ki?

    Bence olay sırf kur farkı olsa ECM classika'ya sadece 250 tl gelirken appartementoya 700 tl gelmezdi. Anlamadım.

    Not: PID olana bakmamışım 5100TL olmuş !!!! Pehhhhh
     
    Son düzenleme: 8 Kas 2016
  16. metehan

    metehan Yeni Üye

  17. ekremk

    ekremk Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Rocket Appartamento

    arkadaslar yurtdısı fiyatlarla karsılastırmak cok dogru olmaz, ülkemizde gümrük giderleri cok avrupa'da neredeyse ankaradan eskisehir e gönderir gibi masrafsız hallediyorlar ayrıca fabrikadan anlasılıp alınan fiyat da onemli, misal ben senede 1000 ad. satıyorsam 100 ad. satandan daha uygun fiyata alırım, avrupa ulkeleriyle ulkemizdeki alım gucunu de goz onunde bulundurursanız normal artı ulkemizde turk kahvesi ve cozulebilir kahve dısında kahveler fazla ragbet gormuyor, su kadara espresso makinesi aldım su kadara ogutucu aldım dedigimde dovecek gibi bakanları hatırlıyorum, gonul ister ki ucuz olsun :(
    Kagan Bey %5 iskonto yapıyor, daha fazla da yapabilir 5000 civarında satın alınabilir belki kendisiyle gorusmeden almayın
     
  18. esavas

    esavas Emir Savaş

    Cevap: Rocket Appartamento

    Yahu ne demek karşılaştırmak doğru olmaz, distribütör olmak bu mu oluyor yani? Tüm avrupa da fiyat değişmedi de bi' tek Türkiye'ye sattıkları makinenin mi fiyatı değişti. Oscar'ı getiren adamlar nasıl Avrupadan daha ucuza satabiliyor peki burada? İş sadece biz şunun distribütörüyüz deyip gezmekle olmuyor.
     
  19. Mr Rocket

    Mr Rocket Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Rocket Appartamento

    Bu beyaz renkli puantiyeli olanın fiyatını güncellememişler bence. Aynı sitede bakır puantiyelinin fiyatı 4.779.Fiyatları aslında aynı olmalı.Biri şunları uyarsın yoksa siteyi çökertiriz alimallah! Fena halde ucuz çünkü.:D
     
  20. ekremk

    ekremk Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Rocket Appartamento

    ithalat ihracatla ugrasiyorum size soylediklerim gercekler; en iyi ihtimal avrupadan atr belgesiyle gelse bile ithalat beyanname gumruk komisyon birlik vs ucretleri dunyalari tutuyor ben satici degilim kimseyle bi menfaatim de yok, fiyatlarin buralarda olmasi devlet yonetmelikleriyle ve kurla ilgili bunu anlatmaya calistim