Satıldı Acme Evolution 6'lı Espresso Fincan Seti Lacivert

Teomanak

Tebrikler - Rütbeni Kendin Seç?
Katılım
22 Haz 2022
Selam arkadaşlar,
Çok severek kullandığım, renkleri inanılmaz güzel olan bu fincanlarımı kendi uyuzluğum yüzünden hiç istemeden satışa koyuyorum. Durum dürüstçe şöyle; yeni mutfak yaptırdım. Çok baskın ve koyu bir yeşil. Bu fincanlarda aynı derecede baskın ve koyu bir mavi (lacivert). Bir önceki mutfağımın yıldız parçalarından biri, bu mutfakta renk icabı çok abest durdu. Bende farklı bir rengi ile değiştirmeye karar verdim. Eylül 2023 de espresso perfettodan aldım. Hiç bir kusuru yok. Kendi kutuları mevcut. Zaten çok sağlam kutular, kargoda bu yüzden hiç bir sorun olmaz. 0’ı 3000tl gözüküyor.

Fiyat: 2000+kargo


IMG_2763.jpeg
IMG_2762.jpeg
IMG_2761.jpeg
 

Teomanak

Tebrikler - Rütbeni Kendin Seç?
Katılım
22 Haz 2022
Arkadaslar, boyle ayri satilmasi durumunda, aranizda anlasip birini belirlerseniz ben o kisiye gonderim saglarim. Siz aranizda paylasirsiniz. Yanlis anlamayin, ugrasmak istememekten veya baska bir seyden degil. Sonucta bardak olduklari icin guvenli bir sekilde kargolanmasi lazim. Kendi kutusu disinda bir paketlemeye guvenme sorumlulugunu ustlenmek istemem😊. Malum ucuz bardaklar degiller.

Zaten adetimdir. Satis yaptigim kisilerin paketlerine biraz kahve atarim hep. Boyle bir durumda herkese kahve yollarim. Ama benden ayri kargolamami lutfen istemeyin. Kirilirsa icim gider.
 

mgokkaya

Yeni Kahvesever
Katılım
30 Eki 2022
İzmirdeyim ben eğer izmirde olan var ise birlikte bende katılabilirim
 
Üst