Türkiyeden La Pavoni Almak

DtB

Tecrübeli Demleyici
Katılım
12 Ağu 2023
Bu gerçek adı Burak dediğim adam sanırm Ali Bey çıktı :D 2 gündür aranmayı bekliyorum arama olmayınca Burak Bey ile görüşeceğim diye aradım öyle biri yokmuş. Beni arayan Ali Beymiş. Bunu da enteresan bir şekilde sektreter söylüyor. Alttaki video moduna girdim.


Bugün tekrar aradım göndermezseniz italya ile tekrar görüşeceğim. Numaramı istediler zaten en son hazır muhatap bulmuşken kullanacağım bunu diye üstlerine gittim. Net bir bilgi istedim ne zaman göndereceklerine dair. Yarın kargoya vereceklermiş.

Sürecinizi hem üzüntü hem de tebessümle takip ediyorum umarım mağduriyetiniz en kısa sürede giderilir.Caner Erkin'in transfer sürecinde İtalya ile bu kadar görüşülmemiştir görüşülse almazlardi zaten 😂
 

makforever

Yeni Kahvesever
Katılım
7 Nis 2021
Konum
İstanbul
Selamlar herkese. Güncel bir durumu paylaşayım. Burak Bey gerçekmiş. Bana telefonda burada Burak Bey yok, sizi Ali Bey aradı diyen kişi yeniymiş. Tabi bunu da benin sorunumu çözemeyen ama nedense her telefonda karşıma çıkan Ayşe söylüyor. Ben arayıp Ali Bey ile görüşmek istiyorum diyorum, neden diyor. Beni aramış diyorum, adını da Burak dedi. Bana Burak başkası diyor. Sekreter bana öyle dedi diyorum o yeni diyor 😀 Burakı bağla diyorum yok diyor. .

Ben arada tekrar arayıp Ayşeye aktarılmadan Buraka ulaştım. Ertesi gün ürün elime geldi.

Bu sefer basınçla ilgili bir sorun yaşamadım ama suyu kaynatana kadar altta sarı işaretli yerden buhar geliyor. Bir önceki üründe bu yoktu. Burak ı aradım bana normal dedi. İstersen video atayım dedi ama atmadı. İnternetteki videolarda da suyun kaynama aşamasını gösteren bir şey göremedim
Kaynama sona erince buhar çıkışı duruyor ama kaynayana kadar buhar çıkıyor. Kullanan varsa yorumda bulunursa sevinirim. Ramazan sonrası denemelerime devam edeceğim.

1711562442260.png
 

onderyilmaz

Yeni Kahvesever
Katılım
25 Ocak 2022
Bu makine her zaman ilgimi çekerdi. Sizin yaşadığınız bu süreç bana da ders oldu. Umuyorum ki bundan sonra herşey istediğiniz gibi olur. Güncel denemelerinizi de gönderirseniz takip etmeye devam edeceğim.
 
Üst