YOUTUBE VİDEO Ceado Hoop Brewer - 2023 Atina En İyi Ürün Ödüllü

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Gün geçmiyor ki yeni bir demleyici çıkmasın diyorduk ama radarımıza bir ürün daha girdi.

Kahve Masası yayınında da yorumlarda yazılmıştı. Ürün sitesinde radial infusion brewer olarak yazıyor. Bu şekilde bakınca füzyon falan biraz korkutucu geliyor ama çok basit bir ekipman.


Demlemelerde kullanıcıya fazla bir kontrol bırakmıyor ve kullanımı da çok basit. Tutarlı sonuçlar verecektir gibi duruyor ama tat kısmında ne oluyor kullananlar varsa yorumlarını iletebilirler. Kullanım açısından Immersion demleyicilerin farklı bir versiyonu gibi duruyor.

Yine demleme testlerinde de tutarlı sonuçlar vereceği için kullanılabilir. Yeni başlayanlara da uygun duruyor.

Ürünün distribütörü Espresso Perfetto. Şu anki fiyatı da 36 Euro yani 1194 TL olarak sitelerinde mevcut.


@pepukkahve incelemesi. İyi seyirler...

 
Son düzenleme:

sicario

Aktif Demleyici
Katılım
9 Ara 2020
kendi sitesinde ve espresso perfetto'da yazıyorsa da ben göremedim, aeropress filtresi mi kullanılıyor kağıt filtre olarak?
 

GTuncay

Yeni Demleyici
Katılım
13 Kas 2020
Sanırım tek filtreyle berrak bir kahve demlenmesi zor. Kendi filtresi ile ortalama 4-5 dk sürüyorsa çift filtre fikride mantıklı değil. Bu saatten sonra v60 filtresi kesipte zaten koymam. Yoksa ekipmanı beğendim denemek isterim. Boyut olarak çok az fark var diye hatırlıyorum aeropress filtresi ile
 

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Saçma bir ekipman gibi duruyor 🤷‍♂️


Sadece Hario Drip assist kullanarak demleme yapıldığında çıktılar sulu oluyordu ya da Gabi ile ajitasyonsuz demlemelerde de benzer durum oluyordu.

O tarz bir şey mi acaba? Hibrit bir reçete mi gerekir? Ön demlemede suyu ortadan döküp, sonra kenarlara dökmek gibi?
 

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Resim buyuk ihtimalle @teyyaredenkahve nin dedigi gibi olmus. Ama sunu unutmayalim, bazi flat bottom dripperlar zaten v60 lar kadar berrak bir fincan cikarmiyor renk olarak. Pulsar bunun bir ornegi olabilir. Oreada da uzun demlemelerde berraklik dusuyor.
Kağıt filtrede genelde bu kadar bulanık olmuyor aslında. Bekletince daha hızlı bulanıklaştığı oluyor tabii ki. Ben de bir kere fotoğraf çekerken profesyonel bir fotoğrafçı arkadaş bardakta buğu olmuş, keşke ılık kahve koysaydın demişti :D Büyük ihtimalle bu tarz bir sorun.
 

portakalhalil

Uzman Demleyici ☕
Katılım
20 Ocak 2022


Bunun altında da softpourn bir tartışma çıkarmış, üründen ürüne delik farkı gibi fabrika hatası olabilir ama bunu kontrol etmek için numuneye para vermem falan diyor
 

dederuhibey

Caffe Soske - Bomonti
Katılım
29 Eyl 2018
Ya 7. Kullanışım falan. Pratikliği korkunç iyi. Hızlıca çıkacakken evden koy 5 dakka sonra kahven hazır. Her zaman aynı sonuç çıkaracak. Ama bendeki talihsizlik şu, elimde düzgün kahve yok, kahve fabrikasının da degassı bitmedi.
 
Üst