Aliexpress 38mm heptagon el değirmeni alınır mı

DtB

Tecrübeli Demleyici
Katılım
12 Ağu 2023
Linkteki ürün sizce alınır mı, espresso yapmak için kullanmak istiyorum. Bütçem kısıtlı olduğu için bu seçeneğe yöneldim. İlk alışveriş indirimiyle 1200e geliyor.
Merhabalar,linkteki ürünün plakasi muhtemelen 30 kusur kullanılabilir klik sunacaktır.6-7 civarı espressoya denk gelse bile bu aralık espresso için çok yetersizdir.Bana fark etmez makineme kalibre eder kullanırım derseniz de bu sefer hız ver pratiklik açısından eksik kalacaktır.İlle de espresso için el değirmeni diye diretirseniz,Timemore C3 ESP ve 1zpresso, Kingrinder ürünlerine göz gezdirebilirsiniz.Butcem var diyorsanız red clix le Comandante de bir seçenek ancak paylaştığınız ürün espresso için hem vakit hem nakit kaybı olacaktır.
 

NeverOneFM

Yeni Kahvesever
Katılım
15 Eki 2020
Bu paylaşımdan önce sipariş geçmiştim. Artık deneyip konu açarım hangi klikte nasıl homojen mi fotoğraflarla gösteririm. Hem almayı düşünen varsa rehber olur.
 

kuzgun

Yeni Kahvesever
Katılım
13 Şub 2024
Merhaba, aliexpressten aldığınız ürün nasul geldi? Ben timemore c3 buldum, fiyatı 2 bin lira diğerlerine göre çok uygun ancak güvenilir mi, orijinal ürün mü emin olamıyorum.
 

NeverOneFM

Yeni Kahvesever
Katılım
15 Eki 2020
Merhaba, değirmen önerileri bölümünde konu açtım. Oradan incelemesine bakabilirsiniz.
 
Üst