Eureka Mignon Single Dose & idose DF64 Single Dose

toramankara

Yeni Kahvesever
Katılım
5 Şub 2019
Merhaba. Günde 5-6 shot espresso tüketen bisiri olarak bu iki makine arasında gidip geliyorum. Eureka nın stepless ayar mekanizması, temizlik sonrası kalibrasyonunun bozulmaması ve yıllanmış kalitesi, diğer tarafta DF64 ün SSP Red speed dişli takılabilmesi ve filtre ve espresso arası hızlı geçiş sunması. Eureka da 65 mm.’lik pure diamond öğütme dişli, DF64 de ise 64mm SSP Red speed dişli olarak kıyaslarsak hangisini tercih ederdiniz? SSP red dişliler gerçekten çok fark yaratır mı? Sadece espresso için hangi makineyi tercih ederdiniz.
 

Synchron

Yeni Kahvesever
Katılım
30 Kas 2022
Bu aralar aynı ikilemdeyim ben de. Ev kullanımı için sadece yarı otomatik espresso makinasında kullanacağım. (muhtemelen mara x) hangisini tavsiye edersiniz? Veya sadece ev kullanımı için bu rakamlara çıkmadan ne alabilirim?

(Hali hazırda molent g50 kullanıyorum. Ama espresso performansı pek iyi değil sanki)
 

toramankara

Yeni Kahvesever
Katılım
5 Şub 2019
Ben uzun süre sıkıntı çıkarmayacak kararlı öğütümleri olan bir espresso öğütücüsü arayışında son kararımı Eureka Mignon Single Dose dan yana kullandım. DF64 ün çin malı olması yurt dışı araştırmalarımda motor sıkıntılarının çıktığını duymam beni italyan malı eureka yı allamaya itti. Ön sipariş ile ve euro kuru o dar artmamışken aldığımdan DF64 ile aynı paralara denk geldi.
 
Üst