Netflix - Disney - Apple - Amazon Film ve Dizi Önerileri

Oguzhan

silinmiş kullanıcı
Katılım
20 Ocak 2022
Anime olarak vinland saga keyifli gidiyor. İkinci sezonunda ve pazartesiden pazartesiye yeni bölüm geliyor. Dolu bir anime. Eskilerden ise monster, steins gate, cowboy bebop, samurai champloo, jojo, attack on titan, fma: brotherhood, kimetsu no yaiba favorilerim diyebilirim. Hedefte ise one punch man, gintama ve evangelion serileri var.
Hedefe ilerleyelim lütfen, One Punch Man, tek yumruk, tek hedef, lütfen.
 

clkusu

Yeni Demleyici
Katılım
17 May 2019
Savaş, aksiyon ve biraz da duygusallık arıyorsanız "Devotion" filmini öneririm. Ben çok beğendim.
 

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Dün akşam Netflix de The Night Agent'a başladım. Bu tarz FBI, vs içeren polisiye, aksiyonlu dizileri seviyorsanız şans verebilirsiniz.
 

nuclearmoonrise

Eşsiz Kahve Çekirdeği
Katılım
29 Kas 2018
Disney +
It's Always Sunny in Philadelphia
Bunu görmem çok iyi oldu. Genelde komedi izleyen biri olarak bu tarz platformlardaki çoğu kült komediyi bitirdim ve geriye pek bir şey kalmadığından boşluğa düşmüştüm. Başka platformlardan uğraşmaya da artık üşeniyorum.

Bu diziyi duymuştum ama Disney'de olduğunu bilmiyordum, siz söyleyince fark ettim ve sevindim 🙂 Muhtemelen bana aylarca yetecek bu 15 sezonluk dizi... Teşekkürler.
 

Cknvisual

Profesyonel Demleyici
Katılım
9 Tem 2019
Dün akşam Netflix dizisi Beef'i bitirdim. Amerikadaki Kore lobisi yapmış diziyi, çok farklı bir tat ile başlıyor ve bambaşka şekilde bitiyor. Başrolde Ali Wong, Steven Yeun ve David Choe oynuyor. Özellikle Ali Wong ve David Choe beni çok şaşırttı. İkisi de senelerdir takip ettiğim isimler ve beklentimin çok dışında bir performans gösteriyorlar. Bir tek Bobby Lee eksik dedim ve büyük keyifle izledim diziyi, tavsiye ederim.
 

ehrmantraut

Yeni Demleyici
Katılım
15 Eki 2022
Birazdan netflix üstünden ikinciye başlayacağım. The Irishman. Müthiş kadrosuyla yavaş ilerleyen gerçekçi, akıcı, muhteşem bir film bence.
 
Üst