The Coffee Warehouse

tcwbeans

Yeni Kahvesever
Katılım
17 Ağu 2019
Konum
İstanbul
Öncelikler herkese merhabalar. Biz The Coffee Warehouse ve Kaphi Türk Kahvesi markalarımızla piyasaya girmiş bir şirketiz. Kendi kahvelerimizi ithal edip kendi imalathanemizde kavuruyoruz. Burada hem bilgi paylaşımında bulunmak hem de insanların kahve alışkanlıklarını takip etmek için varız.
 

Ziyaretçi_1

Tecrübeli Demleyici
Katılım
16 Nis 2019
Konum
ankara
hoşgeldiniz. nacizane tavsiyem internet sitenizi genel olarak elden geçirmeniz. yoksa hiçbir açıklama yapmadan 250 gramı 50 tl'ye yirgacheffe veya kenya'yı biraz zor satarsınız. hayırlı işler dilerim.
 

ziyaretci1

Aktif Demleyici
Katılım
11 Nis 2017
Konum
Ankara
hoşgeldiniz. nacizane tavsiyem internet sitenizi genel olarak elden geçirmeniz. yoksa hiçbir açıklama yapmadan 250 gramı 50 tl'ye yirgacheffe veya kenya'yı biraz zor satarsınız. hayırlı işler dilerim.
Sıcak karşılama için teşekkür ederiz.
yalnız bunda alınacak bir şey yok, sitenizde neredeyse hiçbir bilgi mevcut değil. çekirdekleri nereden tedarik ettiğiniz, hasatı, bölgesi vs bilgileri yok. siteniz özensin, alelacele hizmete açılmış gibi, "blog" diye başlık mevcut, tıklıyorsun içerik yok. siz kimsiniz, ne zamandır bu işi yapıyorsunuz, tesisinize ait görseller ve benzeri tanıtıcı bilgilerin hiçbiri yok. sektöre yeni giren bir firma olarak kendinizi biraz tanıtmanız gerekmez mi? ayrıca @093506 'ın dediği gibi 250 gramı 50 liradan yirgacheffe kahveyi gerçekten biraz zor satarsınız. biraz piyasa araştırması yapmanız gerekiyor sanırım.
not: ayrıca henüz burada üstadlar fikir belirtmemişler, bence bizler için oldukça sıcak bir karşılama oldu, eleştiri sizi geliştirir bu yönden bakın :D
 

Harmanyeri

Yeni Kahvesever
Katılım
11 Ağu 2018
Konum
istanbul
@tcwbeans hoşgeldiniz:D

@093506'nın niyetinin iyi olduğuna eminim ama "biraz zor satarsınız" yerine "satamayacağınızı düşünüyorum" denseydi keşke. bir kalp kırıldıktan sonra en iyi kahveyi içsek ne kıymeti var?
 

Erkan

Yeni Kahvesever
Katılım
19 Mar 2017
Hoşgeldiniz..Site adresi ne ki, bende yurtdışı firmalar çıkıyor hep google ile.
 

fthylmz

Yeni Kahvesever
Katılım
1 Tem 2015
Konum
İstanbul
Öncelikle işletmeniz hayırlı olsun.

Kavurmahane açacak kadar işi ciddiye aldığınızı göz önüne alarak aynı ciddiyet ile bir kaç yorumum olmasını isterim. Şu anki işletme halinde de bir müşteri kitleniz olacaktır ancak pazarda süreklilik sağlayacağınız müşterileriniz ya işletmeler yada kahve konusunda hassas kitle olacaktır. İşletmeler konusunda bir bilgi paylaşımı yapabilecek pozisyonum yok ancak kahve konusunu ciddiye alan kitle için özet bir cümle vermem gerekirse: Firmalardan sadece çekirdek almıyoruz, barista ve kavurucularıyla da muhabbet ediyoruz, bir noktada tanışıklık hatta arkadaşlık içinde bulunuyoruz.

Bir çekirdeğe ait ne kadar çok bilgi mevcutsa o kadar çok güven sağlar. Sitenizdeki içerikleri incelediğimde ilk izlenim olarak koyu kavrum yapan ve özel bir profil bulamayacağım dolayısı ile alışveriş yapmayacağım bir marka izlenimi aldım.

Tabiki bir anda her şeyi bilerek başlamış olmayabilirsiniz, muhakkak her işletme eksiklerle başladı hatta şu an iyi dediğimiz işletmelerin bile eksikleri var ancak olumsuz yorumlara karşı alınganlık göstermeden onları bir hata düzeltme modeli olarak alıp analiz edip kullanmanın gerekli olduğunu düşünüyorum.

İşletmenizin adını (The Coffee Warehouse) çok beğendim. Umarım güzel bir yere gelirsiniz.
 

tcwbeans

Yeni Kahvesever
Katılım
17 Ağu 2019
Konum
İstanbul
Herkese teşekkür ediyoruz ilgileri, alakaları, tavsiyeleri için. İçerik ve bilgilendirme konuları ilerleyen günlerde daha doygun ve isteklere cevap verir vaziyette olacaktır. Burada sadece bir selam verme ve tanışma safhasında olduğumuzu hatırlatır lezzetli günler dileriz.
 
Üst