Berry tadım notasına sahip kahve önerisi

kahvekahve

Profesyonel Demleyici
Katılım
17 Ağu 2022
Ahududu, berry, vişne, kiraz vs. gibi meyvemsi tatların çok baskın olduğu kahve içmek istiyorum. Normalde asidite sevmem ama denemek için asiditeye katlanabilirim. Bana önerileriniz neler olur? 150 TL altında olursa mutlu olurum.

Bunu buldum ama tatları alabileceğimden şüpheliyim.
 
Son düzenleme:

Kradonaski

Yeni Kahvesever
Katılım
20 Eki 2022

kahvekahve

Profesyonel Demleyici
Katılım
17 Ağu 2022
Bu kahveyi kahve makinesinde denedim arkadaşımla. Kahve gayet dengeli. Gövdesi orta yoğun arası, alttan kırmızı meyve tatları geliyor asiditesi soğuyunca kendini gösteriyor sadece. Ama öğütülmüş aldığı için bayatlık vardı bir miktar. Buna rağmen keyifli bir fincandı diyebilirim.
Bu tarzda 2022 kavrumu bir kahve istiyorum. Friendzone Trendyol mağazalarında takıldığımdan bir süredir, sürekli olarak 2019 hasadı kahveler içiyorum.
2022 istiyorum artık. :D
 

kahvekahve

Profesyonel Demleyici
Katılım
17 Ağu 2022

Nyamyumba olanı friendzonedan denemiştim gayet güzeldi çok yoğun olmasa da meyvemsi tatları seçebiliyordum.
Rwanda Red Bourbon da Friendzone'da var. Hatta evde de var içiyorum şu anda. :D 2019 hasadı ama galiba.
2022 hasadını da denemek isterim. Üstelik Trendyol mağazaları da varmış firmanın girip baktım da. Oradan alırsam 1 paketi bile ücretsiz kargoyla temin edebilirim.
Teşekkür ederim paylaşımınız için. Voluptas coffee iyi bir kavurucu mu? Bilindik bir yer mi yani? Ben kavurucular konusunda cahilim. Kavurucunun da bir önemi vardır herhalde.
 

kahvekahve

Profesyonel Demleyici
Katılım
17 Ağu 2022
Şöyle cevaplayayım hocam forumda konusunu ben açmıştım hatta deneyip almıştım kampanya zamanı.
Ekli dosyayı görüntüle 14216
Gerçekten de Voluptas'ın mağazasındaki çoğu kahve Friendzone'da da var. Ama Friendzone'dakilerin hepsi 2019 hasadıyken Voluptas'takiler 2022 hasadı.
Voluptas'tan 1 paket sipariş vereceğim. Evdeki aynı kahvenin bir de 2022 hasadını deneyip aradaki 3 yılda nasıl bir tat farkına uğradığını deneyimleyip test edebilirim.
Ama sanırım Friendzone'dakilerin 2019 olmasının sebebi Friendzone o kahveleri daha fazla kavurmayacak demek oluyor. Yoksa niye tedarikçisi 2019 hasadı satarken onlarda 2022 hasadı olsun? Elindeki stokları bitirdikten sonra bir daha göremeyeceğiz o kahveleri Friendzone'da eğer bu tahminim doğruysa. Aynı kahveler Voluptas'ta olduğundan tüketici için üzülecek çok bir şey yok. gözler Voluptas'ın mağazasında 2022 hasadı Malawi aradı ama bulamadı. :confused: Malawi'yi bu son görüşüm mü yoksa? :confused: @serkanozkan

Veya daha basit bir açıklaması vardır ve tarih yanlış yazılmıştır. Mesela Djimmah'ın paketinde 21-22 yazıyor ama açıklamasında 19-20.
 
Son düzenleme:

Conqueror44

Yeni Kahvesever
Katılım
9 Eyl 2020
Montag-Funky Berry.. 150 TL ye 2-3 paket farklı kahve alıp arayana kadar direkt bunu alın : )) zira 150TL ye böyle kahveler artık hayal
 
Üst