Everyday Roastery

rushb

Yeni Kahvesever
Katılım
1 Ocak 2023
Merhaba ilk espresso makinemi aldım model delonghi 3121, şuanlık değirmen öğütücüm yok, ilk makinenin heycanıyla hemen denemek için bulunabilirlik açısından marketten kuru kahveci mehmet efendinin 250grlık espresso paketini aldım kahve aroması olarak baskın ama bayıcı bir tadı vardı, daha sonra internetten aroastinglabın 50gr lık deneme paketlerinden aldım ve çeşitleri denedim ama tatmin etmedi kahvelerin açıklamalarındaki alt tatları aldım ama kahve aroması latte ve flat white için bana göre yeterli değildi, mehmet efendi gibi baymıyordu ama tabiki taze kavrulmuş olmasından kaynaklı sanıyorum, yemeksepeti markette satılan everyday roastery latte ve flat whiteın kahvesi tam benim damak tadıma uygun deneyen varsa tadını anlayacaktır bu kahvenin çekirdek olarak satışını yapmıyorlar sanırım piyasada bulamadım, bilenler varsa bana bu tada yakın çekirdek veya nokta atışı ürün önerebilirse çok sevirim.
 

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
Hocam selamlar,
Everyday Roastery ile bende İzmir ve İstanbul Kahve Festivali'nde tanışmıştım. Dediğiniz gibi yemeksepeti üzerinden faaliyet gösteriyorlar.
Sanırım biraz daha koyu kavrum kahvelerden hoşlanıyorsunuz. Bizim şirkette Yemeksepeti'nde sipariş veren arkadaşlarım genelde evdeki makineleri için Moliendo'dan sipariş veriyor.
 
Üst