Satılık gater woodneck Drip ve İKEA Radig

'Alım - Satım Bölümü' forumunda tolgagungor tarafından 12 Eyl 2015 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. tolgagungor

    tolgagungor Yeni Üye

    Almak isteyen olursa gittigidiyor veya sanalpazar a Satışa koycam fiyatlar woodneck drip pot (480ml) 45 İKEA Radig (240 ml) 25 tl
     
  2. malemsteen

    malemsteen Yeni Üye

    Cevap: Satılık gater woodneck Drip ve İKEA Radig

    Fotoğrafları varsa koyarsanız daha açıklayıcı olur.
     
  3. Liomc

    Liomc Yeni Üye

    Cevap: Satılık gater woodneck Drip ve İKEA Radig

    Fotograf bekliyoruz :)
     
  4. tolgagungor

    tolgagungor Yeni Üye

    Cevap: Satılık gater woodneck Drip ve İKEA Radig

    [​IMG]

    [​IMG]

    Ikisini de neredeyse hiç kullanmadım denemek için sadece 1 er kez
     
    Son düzenleme: 14 Eyl 2015
  5. moretimeforcoffee

    moretimeforcoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Satılık gater woodneck Drip ve İKEA Radig

    woodneck drip orijinal hario mu hocam?
     
  6. ahver

    ahver Yeni Üye

    Cevap: Satılık gater woodneck Drip ve İKEA Radig

    Hayırlı satışlar. RADIG 33cl gözüküyor ikea'nın sitesinde acaba aynı ürün mü bi küçük modeli midir?
     
  7. tolgagungor

    tolgagungor Yeni Üye

    Cevap: Satılık gater woodneck Drip ve İKEA Radig

    İKEA nın sitesindekinin büyük olanı resim de belli olmuyodur
     
  8. tolgagungor

    tolgagungor Yeni Üye

    Cevap: Satılık gater woodneck Drip ve İKEA Radig

    üzerinde gater yazıyo hario değil ama camı kaliteli
     
  9. malemsteen

    malemsteen Yeni Üye

    Cevap: Satılık gater woodneck Drip ve İKEA Radig

    marka gater ise çin malı olanıdır. Peki bezli versiyon mu çelik filtreli mi? Ortalama satış fiyatı 25 dolar civarı gibi birşeydir tl'e vursa 70 civarına alınabilir. Arkadaş 45'e satıyor kargoda 10 tl alsa 55 tl'e gelir fiyat uygun gibi. Ama filtre tipi önemli ben şahsen bez filtre sevmiyorum hem çabuk kirleniyor hemde tatta bariz fark yaratıyor.
     
  10. tolgagungor

    tolgagungor Yeni Üye

    Cevap: Satılık gater woodneck Drip ve İKEA Radig

    Bezli versiyonu bu ama kişiye göre değişir bezli olanı yaygın kullanılıyor
     
  11. malemsteen

    malemsteen Yeni Üye

    Cevap: Satılık gater woodneck Drip ve İKEA Radig

    Arkadaşlar bilir kahveye yeni başlayanlara arada ekipman falan alip hediye etmeyi seviyorum. Ama daha yeni bir arkadasa ikeadan rading aldım.
     
  12. tolgagungor

    tolgagungor Yeni Üye

    Cevap: Satılık gater woodneck Drip ve İKEA Radig

    Hala duruyor elimde hediye etceğiniz birisi varsa :)
     
  13. odabekcisi

    odabekcisi Yeni Üye

    Cevap: Satılık gater woodneck Drip ve İKEA Radig

    hocam radig satıldımı
     
  14. borayz

    borayz Yeni Üye

    Cevap: Satılık gater woodneck Drip ve İKEA Radig

    Hocam pm attım, en azından durumu güncellerseniz hala satılık olup olmadıklarını biliriz
     
  15. Amonra

    Amonra Yeni Üye

    Cevap: Satılık gater woodneck Drip ve İKEA Radig

    Ilan guncelse ilgileniyorum.