TOPLU ALIM Kawa Coffee Fransa - Kahveler.Net ve Kahve Masası Özel

alpgirayt

Aktif Demleyici
Katılım
9 May 2022
Konum
Zürich
Drima Zede 🤯

Birebir aynı kahve mi, farklı hasat mı bilemiyorum ancak @teyyaredenkahve'nin 1 yıl önce paylaştığı tarife uymaya çalıştım. 10/170 demledim. Gerçekten çok doyurucu bir kahve. Bildiğiniz gibi aşşırı fermente kokular ve tatlar, yüksek asidite. Kawa kiraz demiş ama ben şimdilik tatlı malik asidite hissettim. Kakao tatları da geliyor. Acayip bir kahveymiş gerçekten. Aftertaste de çok güçlü.

Kawa veya başka kavurucudan deneyip tarifi veya demleme önerisi olan varsa alabilirim :D
ben bir paketi bitirdim malesef. ama dediklerinizin coguna katilyorum tat olarak. özellikle after taste konusunda.

ben bir cok sey denedim fakat begendiklerimden biri osmotic flow`du.

origami filtre
cafec osmotic kagit
15/250
92-93 derece
100 ppm aquacode karisimli su

galiba kawa`dan daha cok siparis gecicem. 🙂
 

Bjornhawk

Profesyonel Demleyici
Katılım
24 Ocak 2022
Seçenek mi vardı, tek bir secret kahve var diye hatirliyorum.


Filtre ve espresso ayrı listeleniyor hocam ben de burada görmüştüm :/ belki farklı cekirdeklerdir diye düşündüm, yazıların tadım notlarıyla alakası yok ve puan da aynı şekilde...

Edit: ig story sildiler sanırım 😅
 
Son düzenleme:

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Genel olarak yorumlar nasıl? Sessizleşti konu. Fazla tecrübe, reçete, vs paylaşımı göremedim. Beğenilen, beğenilmeyen kahveler neler?
 

drjazz

Yeni Demleyici
Katılım
31 Tem 2017
Konum
İstanbul
"Colombia Paraiso no:3 ve "Ceci est un cafe Secret" ısmarlamıştım ben de. Paraiso no.3 beklentilerimin biraz altında kaldı. Ananas notaları çok hafif alınmakta ancak olmazsa olmaz bir çekirdek değildi.
Secret kahve ise bambaşka bir deneyim oldu benim için. Hayatımda tattığım en ilginç kahvelerden biri oldu. Yoğun damla sakızı ve orta düzeyde fırın sütlaç karışımı, parfümsü bir aroma. Damaklarda şenlik yarattı adeta.
Kahveyi v60 ve Origami'de demledim. 2-3 demleme sonrasında 95 derece üstünde daha aromatik yoğun sonuçlar aldım. Bir de sürekli kullandığım Erikli su yerine Pınar Madran tercih edince, bambaşka bir kahveye dönüştü. Sizlere de bu kahveyle tanışmamıza vesile olduğunuz için tekrar çok teşekkür etmek isterim.

kawa.jpg
 

sicario

Aktif Demleyici
Katılım
9 Ara 2020
Genel olarak yorumlar nasıl? Sessizleşti konu. Fazla tecrübe, reçete, vs paylaşımı göremedim. Beğenilen, beğenilmeyen kahveler neler?
Bir paket el vergel i bitirdim, kahve güzel, asiditesi yüksek, 96 derecelerde demledim, memnun kaldım diyebilirim.

Dün de villa espana yı açtım, bu el vergel kadar açık kavrum gelmedi bana. El vergel’e göre içimi daha kolay diyebilirim.
 

wiesenli

Yeni Kahvesever
Katılım
29 May 2022
Adresinizi girince Bundle 1'in fiyatı 64 euro'dan 60 küsür'e düşecek. Kargo 9 euro. 7 euroluk bir kargo seçeneği var ancak 1-3 günde teslim eden DHL varken onu seçmeyin. Gümrükte %18 vergi çıkıyor. DHL size e-posta atıyor. Vergiyi kredi kartıyla ödüyorsunuz.
Merhaba, Spikes (200g) ve Mandeyo (200g) ile alıma katılayım dedim fakat Dhl ile kargo 18 Euro çıktı, bir yerde hata mı yaptım yoksa bilmediğim bir durum mu var acaba? 🤔
 

nuclearmoonrise

Eşsiz Kahve Çekirdeği
Katılım
29 Kas 2018

goktugd

Yeni Kahvesever
Katılım
23 Eyl 2020
Konum
İİ
O kadar çok yurtiçi fırsat çıktı ki kawa'yı erteledikçe erteliyorum, iyi ki 1 yıl geçerli indirim kodumuz var tekrar teşekkürler indirim için :D
 
Üst