Acaia Pearl S / Hiroia Jimmy

jeoutku

Yeni Kahvesever
Katılım
31 Eki 2018
Konum
Manisa
selamlar,
Tartı tepkime süresi suyunu çıkardığı için almışken iyi bir tartı peşindeyim.Tam emin olmamakla birlikte, ayrılabilir ekran hariç, jimmy nin pearl s e üstünlük sağladığı alan olmamasına rağmen ederi neden bu denli yüksek? Asıl soru, her ikisini kullanan arkadaşlardan öneri rica ediyorum.
 

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Öncelikle Bluetooth fonksiyonu olan bir tartı neden istiyorsunuz?

Özel bir sebebi var mı?

Ekran çıkması espresso konusunda avantaj sağlıyor. Yoksa iki tartı da malzeme kalitesi yüksek ama çoğu tartı arasında (Kaan da dagil) ölçüm hassasiyetinde büyük farklar görmedim.

Tabii bi farklar var ama tartıdaki değer artışı değirmenlerdeki gibi fiyat ile doğru orantılı olmuyor bana göre.
 

jeoutku

Yeni Kahvesever
Katılım
31 Eki 2018
Konum
Manisa
Verileri kaydedebilmekiçin. Ayrıca espresso uğraşım olmadığından fatklı bir şeylere yönelmek.Bahsettiğiniz gibi tartıların ticari boyutu daha farklı. Değirmen zaten Comandante var.Öneriniz varsa alabilirimm.
 

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Bende Timemore Dual Scale var. Üstünde tutacağı olması da güzel. Keyifle kullanıyorum ama yazılım tarafı çok süper değil ama çalışıyor. Demlemeleri kaydediyorsunuz. canlı görebiliyorsunuz ama çok nadir kullanıyorum :D

Diğer tartıları uzun süre deneyimleyecek kadar kullanmadım. Espresso için olsa seçenekler azalıyor ama filtre için olunca seçenek çok. Estetik olarak içinize sineni alın derim :D Bir de 2.el bakabilirsiniz aslında. Bazen çok güzel ürünler çıkabiliyor.

Benim herkese önerdiğim tartı Timemore basic ama o tabii ki "basic" :D
 
Son düzenleme:
Üst