İndirim Story Coffee Indirim

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Selamlar Mustafa, hoş geldin. İndirim linki için de çok teşekkür ederiz. Yeni yeni ısınıyoruz :D

Story coffee'nin Moda tarafındaki mekanı çok keyifliydi. Arkadaşlar ile kahveleri alır, oturur çalışırdık. Bir süredir pandemi nedeniyle gidemedim :confused:

Story'de hala kilogramlık satışlar var mı? Fiyat avantajı da oluyordu. Geçen bir arkadaşım ile konuşurken aklımıza geldi.
 

heisenbergg34

Yeni Kahvesever
Katılım
9 Haz 2020
Konum
istanbul
Kavrum profilimiz medium light kahvenin kesinlikle bir meyve olduğunu unutmak istemiyoruz ancak bunun yanı sıra dengeli ve gövdeyide ön plana çıkaran bir profil oluşturmak amacımız makinemize gelirsek giesen w6 kullanıyoruz
 

NoPainNoCoffee

Süper Mokapot Adam 💪
Katılım
21 Ocak 2021

@GTuncay Selamlar,

Seni burada gördüğüme çok sevindim.Konu çekirdeği farklı bir kavurucunun espresso profili kavrumunu mokapot ve türk kahvesi demlemelerini yaparak aşık olmuştum.Lakin sanırım paylaştığın çekirdek omni kavrum çünkü kavrum ayrımı göremedim.Omni kavruma karşı değilim lakin ben bu çekirdeği omni kavrum hiç denemedim.
 

heisenbergg34

Yeni Kahvesever
Katılım
9 Haz 2020
Konum
istanbul
Merhaba yeni aldığımız bir kahve oldukça dengeli yıkanmış bir colombia başlangıçta kakao çikolata tatları bitişte ise oldukça zengin yaban mersini bal ve notları hakim karekteristik olarak tam bir filtre kahve profili diyebilirim bence denemenizde fayda var :D
 
Son düzenleme:
Üst