ÖNEMLİ DUYURU! Forum Teması Değişikliği ?

Forum Teması

  • Gayet güzel

    Kullanılan: 10 9.2%
  • Güncellenirse daha iyi olur

    Kullanılan: 99 90.8%

  • Kullanılan toplam oy
    109
  • Anket kapatılmış .

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Belki üst kısıma ön bilgilendirme yada özel duyurular için 2 yada 3 bannerlık yer yapılabilir diye düşünüyorum.
O kısım ile ilgili gün içerisinde bir sürpriz olacak.

Tema değişikliğinden sonra kullanıcı olarak logout olduğumu gördüm. Tekrar giriş yapmak istediğimde yazılım kullanıcı bilgilerimi kabul etmedi. Şifre sıfırlama istedim, onu da yapmadı, yani şifre sıfırlama e-mailini yollamış görünüyor ama yollamıyor. Bu mesajı yazabilmek için ikinci bir kullanıcı adı ve e-maili ile tekrar kayıt olmak zorunda kaldım. Muhtemelen bu problemi yaşayan başkaları da olabilir, bilginiz olsun istedim…

Hocam selamlar,
bilgilendirme için teşekkür ederiz. İlgileniyoruz en kısa sürede çözeceğiz ☺️
 

Secron

Profesyonel Demleyici
Katılım
7 Ağu 2020
Mobilde bazı konulardaki fotoğraflar görünmüyor hocam. (bilgisayardan girmedim daha orada nasıl olduğunu bilemiyorum) Örneğin satılık ilanlarındaki kalibreli tamper ya da hediye v60 gibi konulardaki fotoğraflar görüntülenemiyor
 

florence

Yeni Demleyici
Katılım
23 Mar 2019
Elinize sağlık, eskisinden daha güzel olsa da ben henüz alışamadım. Mobilde bazı menü ve çerçeveleri büyük geldi gözüme sanki. Örneğin sabit üst bar. Ayrıca aşağıda mesaj kutusunda yazarken fondaki yeşilin tonu ile konu içindeki nicklerin bulunduğu barların rengi uyumsuz (gündüz modunda) ton olarak. Göz yoracaktır. Yine nicklerin içinde bulunduğu, sıralı mesajları ayıran çerçeve fazla geniş. Nick altı etiketlerin boyutu büyük.

Ek olarak gece modunda bazı ibareler görünmüyor yazı rengi uyumsuzluğundan dolayı, örneğin nick sağındaki yönetici vb. çerçevesi de pembe, o da uyumsuz.

Post edit kısmında "düzenle" yazısı ile fon benzer renkte olduğu için görünmüyor. Yine aynı şekilde edit sırasında iptal et buton yazısı da görünmüyor.

Sağ üstte x kişi y mesajı beğendiğinde ilgili başlıkta url köprüsü aktif değil, kullanıcı tekrar anasayfaya dönmeden bildirim penceresi üzerinden başlığa gidebilir.

Şimdilik bir çırpıda gözüme çarpanlar bunlar. Hepsi düzelir yavaş yavaş, Xenforo da türlü değişikliğe imkan tanıyan bir altyapıya sahip zaten sanıyorum. Tekrar elinize sağlık.
 
Son düzenleme:

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Selamlar arkadaşlar, temayı yükledik, çoğu hatayı düzelttik. Yarın da düzenlemelere devam edeceğiz.

Ana ekrandaki en üstteki son konuların, mesajların, vs olduğu istatistik kısmı da daha modern ve kullanışlı bir şekilde güncellendi. Sabit konu ekleme seçenekleri geldi.

Ara ara yapılan kesintilerden dolayı kusura bakmayın. Az kaldı :D

Yine hataları ve sorunları yazarsanız seviniriz.

Teşekkürler.
 
Üst