Satıldı Ecm Classika 2 Pid Espresso Makinesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djdigy

Yeni Kahvesever
Katılım
10 Tem 2015
Arkadaşlar merhaba

Ecm classika 2 pid espresso makinamı satıyorum. Satma sebebim Dual Boiler daha üst segment bir makinaya geçmek.

Cihaz mükemmel espresso yapıyor,alacak olan arkadaş gelip makineyi deneyebilir. Cihazın Su tankına şamandıra sistemi yaptım böylece su arıtma cihazınız varsa devamlı su geliyor.Su eklemenize gerek kalmıyor. Cihazın su seviyesi alarmı arızalı. Tek sorunu bu. Basit bir su seviyesi alarmı ile bunu halledebilirsiniz ben iamandıra taktığımdan gerek kalmadı.

Cihaza ekstra olarak yurtdışından flow control ve göstergesi getirtip taktım. Bu da değişik profiller denemenize olanak tanır.

Ecm cihazlar üstün alman kalitesiyle üretilir ve evladiyelik cihazlardır. Kolay kolay sorun yaşamazsınız. Cihaz tek boilera sahip olduğundan enerji konusunda çok tasarruflu . Nadiren sütlü içecek yapacaksanız fazlasıyla yeterli bir cihaz. Dediğim gibi dual boilera geçecek olmasam asla satmazdım harika espresso alıyorum zaten. Sanırım 3 senedir falan kullanıyorum. Düzenli bakım yaparak kullandım. Hep arıtılmış su ile kullandım asla musluk suyu kullanmadım. Buna rağmen 1 kere kireç temizliği yaptım ve sıfır kireç çıktı.makinenin içi tertemiz.

Fiyatı 8000 TL pazarlık düşünmüyorum zira ben de makine alacağım. Düşünen arkadaşlar gelip görebilir almasanız da bir kahve içmiş oluruz problem değil


Ankara Başçavuş sk. Esat tarafındayım.

Yurdışındayım şu an haftaya dönünce fotoğraf da eklerim.
 

djdigy

Yeni Kahvesever
Katılım
10 Tem 2015


Bu videoda ECM ile kahve yapılışı çekmiştim. Makinayı kahve yaparken görebilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst