Satılık Timemore C2 Değirmen

KFAT4

Yeni Kahvesever
Katılım
8 Nis 2020
Arkadaşlar herkese merhaba. Değirmeni 6 ay önce AliExpress'ten aldım. O açıdan garantisi yok. Fakat forumda denk gelmişsinizdir 2-3 hafta önce kahvede taş çıkması sonucu değirmenim zarar görmüştü ( https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/timemore-disli-sorunu-tas-icerir.2403/ ). Gelbura tarafından yeni kesici takıldı. O açıdan değirmen yeni gibi. 200gr kahve dahi öğütülmedi. Hiçbir sıkıntısı yok. Sadece plastik ayar mekanizmasında bir çatlak var. O da öğütüme engel değil. uzun zamandır bu şekilde kullanıyorum. Gelbura sitesinden bu parçanın yenisini temin edebilirsiniz. Ben espresso ve V60 için kullanıyordum. Satma sebebim bugün 1Zpresso edindim kendime. O açıdan bu değirmenim boşa çıktı. Uzun süre severek kullandım. Kutusu mevcuttur ve fırçası mevcuttur. Ancak taşıma çantası kayboldu.
İstediğim fiyat 500 tl. Zonguldak Ereğli çevresi elden teslim edebilirim. Şehir dışına alıcı ödemeli kargoda yapabilirim.

NOT: Siteye fotoğrafları yükleyemiyorum. İsteyene özelden detaylı fotoğraflarını atabilirim. Veya şu linkten bakabilirsiniz diğer siteden; https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/timemore-c2-degirmen.2625/
 
Üst