Satılık Delonghi Dedica Ec685m

sicario

Aktif Demleyici
Katılım
9 Ara 2020
Merhaba,

Lelit Victoria aldığım için Delonghi Dedica EC685M marka espresso makinemi satıyorum.

Makineyi satın alalı 3 yıldan fazla oldu, o yüzden garantisi yok. Son 1 senedir de günde yaklaşık 4-5 defa espresso için kullanıldı, o yüzden az kullanılmış da diyemeyeceğim. Su tankı çok uzun süre takılı kaldığında ufak su sızıntısı yapmakta (nedeni su tankı değil çünkü su tankını değiştirdim), ancak bu durum espresso yapılmasına engel teşkil etmemektedir. Söz konusu durum son 1 aydır gerçekleşmekte olup (kahve yaptıktan sonra su tankını çıkarıyorum), pandemi ve yeni makine arayışımda olduğu için makineyi servise götürmedim.

Makine ile birlikte delonghi’nin orijinal portafilterının yanında 2 adet double, 1 adet single ve 1 adet ese pod için olan basınçlı sepetler, Blue Snail 51 mm tamper, 2 adet bottomless portafilter ve 2 adet basınçsız double basket ve makaron düzleştiriciyi veriyorum, resimlerine de ekte yer verdim.

Makineye ayrıca 2020/Kasım ayında Rancilio Silva V1/V2 buhar çubuğu takılmıştır. (panarello wand’dan çok daha iyi olup, yine de beklentimin biraz altında köpük üretimi sağlamıştır, belki de benim beceriksizliğim).

Makine ve diğer ekipmanlar için istediğim tutar toplam 850 TL, aslında bu tutarı aşağıda detayları yer alan makineye ilişkin yaptığım harcamalar (tamper dışındakiler son 1 senede alınmıştır) neticesinde belirledim, sizlerden ricam pazarlık yapmamanız zira aslında neredeyse sadece makine için ücret talep etmiyor gibiyim, zira makine çok kullanıldı ve servise gitmesi gerekebilir. Ayrıca kesinlikle ayrı ayrı satış yapmıyorum, lütfen şunu alabilirim, şu kaça olur demeyin. Eğer isterse satın alan arkadaş, işine yaramayacağını düşündüğü parçaların satışını kendi gerçekleştirebilir.

İstanbul’da yaşıyorum, kargo ile yollamayı düşünmüyorum, satın almak isteyen arkadaşa elden teslim edebilirim.

Makine ve ekipmanlara ilişkin fotoğraf ve videoya aşağıda yer veriyorum:

Video : https://streamable.com/gll3lk

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg



Blue Snail 51 mm Tamper EUR 25 (https://www.amazon.de/gp/product/B00B703BNU/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1)

Rancilio Silva V1/V2 Steam Wand EUR 40 (https://www.amazon.de/-/en/Rancilio...ncilio+wand&sprefix=rancilio+s,aps,231&sr=8-1) alalı 2 ay oldu

2 adet Bottomless Portafilter (double başınçsız basket ile birlikte) 2x150 TL (aliexpress) 1 tanesi sadece 2 defa kullanıldı

Makaron Düzleştirici 150 TL (aliexpress)
 

ysfyksel

Yeni Kahvesever
Katılım
25 Kas 2020
satın alacak arkadaş botemless portafilterı satmak isterse talibim hem ona daha ucuza gelir hem benim işim görülür
 
Üst