Satılık Xeoleo El Değirmeni (sıfır)

muec

Yeni Kahvesever
Katılım
19 Şub 2020
Merhabalar. Aliexpress'ten satın olduğum Xeoleo el değirmeni bugün itibarıyla yaşadığım şehre ulaştı. Gün içerisinde PTT şubesine gidip teslim alacağım. Bilmeyenler için Xeoleo markası Aliexpress'te en çok satılan çelik burrlü el değirmenlerinden biri. Performans olarak Timemore'a yakın olduğu söyleniyor ve genel olarak kullanıcıları memnun. Benim satacağım model Xeoleo'nun en yeni değirmenlerinden, 2019 yılında üretilmiş. Önceki 50 mm'lik modelden farkı şık tasarımı ve 35 gramlık haznesi, firma onun dışında aynı burrlere sahip olduklarını belirtti.

Ürünün güncel fiyatı 437 lira + 15 lira kargo. Ancak ben ürünü indirimde kuponlar kullanarak aldığım için 365 lira + 15 lira kargo + 92 lira vergi şeklinde maliyetine satacağım. Toplamda 470 lira. Ürünü teslim aldıktan sonra kutusunu açıp, sağlamlığını kontrol ettikten sonra fotoğraflarını buraya ekleyeceğim. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

#Aliexpress TRY 436.94 18%OFF | XEOLEO Manual Coffee grinder Portable coffee grinder Aluminum Coffee miller coffee bean milling machine 35g Conical burr grinder
https://a.aliexpress.com/_Bf8uYCXn
 

muteferrika

Yeni Kahvesever
Katılım
14 Şub 2019
Gümrük memuru keyfine soruyo o da kahyasına soruyo o ne isterse o fiyat çıkıyo vergi. Öyle saçma bi sistem. Kargonun üzerinde yazanı beğenmezse tükenmez kalemle keyfi bi rakam yazıyo misal 25$ o fşyat üstünden vergi kesiyo.
yok canım böyle değildir heralde : )
 

bgcxx

Yeni Kahvesever
Katılım
21 Nis 2018
güzel değirmen 1 yıl evvel almıştım o zaman dolar kuruydu gümrüğüydü hiç yoktu 170 tl ye almıştım
 

muec

Yeni Kahvesever
Katılım
19 Şub 2020
Ürün satılmıştır arkadaşlar. İlginize teşekkür ederim.
 

UmutCan

Yeni Kahvesever
Katılım
3 May 2020
Konum
Ankara
Merhaba, elimdeki değirmeni değiştirmek istiyorum ancak çok bütçem yok. Bu değirmeni kullanan var ise öğütümünün nasıl olduğunu yazabilir mi?
 

muec

Yeni Kahvesever
Katılım
19 Şub 2020
Merhaba, ben satmadan önce denemek için öğüttüm son derece tutarlı geldi bana.
 
Üst