Gaggia Carezza Deluxe Ri8525/01

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gelbura

Firma Yetkilisi
Katılım
10 Şub 2018
Gaggia Carezza Deluxe RI8525/01 ilk izlenimlerimiz ve Yazı sonunda inceleme Videomuz yayında ilgilenenler izleyebilir biraz uzun oldu :D

Gaggia Carezza Deluxe Harika kahve ve göz alıcı görünüm, Daha uyguna daha iyi bir makine beklenemezdi.

gaggia-carezza-1.jpg



*Su haznesinin ön tarafında olması güzel

Makineyi kullanmak çok kolay. Güç düğmesine bastıktan sonra, Carezza sıcaklığa ulaştığında bir gösterge ışığı yanar. Makinenin ısındığını gösteren bir sıcaklık göstergesi de var. Güzel bir tasarım detayı, ancak sıcaklık ölçeğinde herhangi bir yazı veya işaret bulunmadığını belirtmek isteriz renk yerine dereceler yazılabilirdi. Carezza ısınırken, makinenin üstündeki büyük ısıtıcı tepsisini kullanarak fincanlarınızı önceden ısıtabilirsiniz.

gaggia-2-1.jpg


Testlerimizde öğütülmüş kahve kullandık. Gaggia, kahveyi basınçlı portafiltreye sıkıştırmamanızı veya portafilter'de Tamp (sıkıştırma) yapmamanızı öneriryor. Bizce Hafif bir Tamper sizin yararınıza olacaktır, Metal bir tamper edinmenizi öneririz.

41sqwugjykl.jpg


Gaggia'nın basınçlı portafiltresi sizi barista kalitesinde kahve yapmanızda yardımcı olmak üzere geliştirilmiştir ve patentli teknolojisidir. Ama basınçsız hale getirmek çok basit bunun için bir tornavida yardımıyla içini açıp mekanizmayı çıkarttığınızda çok daha iyi kremalar elde etmeniz mümkün.

81xjfyvfzhl-sl1500.jpg


Carezza Deluxe'ü sınıfta en iyi yapan özelliklerinden biride Pre-infusion (Ön Demleme) Bu genellikle sadece üst sınıf makinelerde bulabileceğiniz veya elle bir barista tarafından yapılan bir yöntemdir. pre-infusion (Ön Demleme) sırasında tam basınçlı demleme işleminden önce kahveyi kısa süre ıslatır. Bunu yapmak kahvenin şişmesine neden olur ve lezzetin daha derin bir şekilde çıkarılmasını sağlar. Bu seviyedeki diğer makinelerde bulamadığınız gelişmiş bir özelliktir.

İnceleme Videomuz: sürç-i lisan ettiysek affola hatalarımız yanlış yaptıklarımız olabilir:D


Ürün linki :
https://www.gelbura.com/urun/gaggia-ri8525-01-carezza-deluxe-espresso-makinesi

Saygılarımızla
 

sahbaz061

Yeni Demleyici
Katılım
18 Nis 2018
Çok güzel inceleme olmuş yalnız basınçsız sepetli incelemeyide merak ediyorum. Muhtemelen Mayıs ayında Lelit öğütücü ile beraber sipariş vermeyi planlıyorum. İkisi beraber güzel iş çıkaracakmış gibi gözüküyor. Teşekkürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst