Nouva Simonelli Appia 2 Grup Tam Otomatik Vs Sanremo Zoe 2 Grup Otomatik Dozaj

AHMETSENLER

Yeni Kahvesever
Katılım
18 Şub 2019
Konum
ÇUKUROVA, ADANA
Herkese Adana'dan selamlar,

Başlıkta da belirttiğim üzere Adana'da yeni açacağımız coffee shop için uzun araştırmalardan sonra ve tabii ki bütçe kısıtımızı da dikkate alarak bu iki makine arasında kaldık. Makineleri sıfır almayı düşünüyoruz garanti fatura vb. nedenlerden ötürü. Simonellinin distribütörü Öztiryaki Grubu, San Remonunkinden ise emin değilim. Servis, yedek parça vb. açılardan da düşünerek karar vermemiz gerekiyor tabii ki.

Görüşleriniz ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
 
D

drsuat

Guest
San remeo Şerif Başaran kahve fabrikası distribütor
 

jumaru

Yeni Kahvesever
Katılım
12 Eyl 2017
simonelli'yi kasımpaşa'dan daha iyi fiyata bulabilirsiniz. eğer çok sirkülasyon olmayacaksa appia compact modelini de düşünebilirsiniz. sıfırını 12 bin tl civarına satıyorlardı yanında grinta değirmen de hediyeydi.
 

jumaru

Yeni Kahvesever
Katılım
12 Eyl 2017
Kasımpaşa'da nerede ? sıfır olarak mı?
kasımpaşa'da teknik mutfak ve öztiryakiler var. onlar simonelli'yi en iyi fiyata satan yerler. özellikle teknik mutfak'ın fiyatları çok hesaplı oluyor. ama drsuat'ın dediği gibi ikinci el makine de bakabilirsiniz.
 

jumaru

Yeni Kahvesever
Katılım
12 Eyl 2017
Teşekkür ederim ama 2.el makinede garanti ve fatura sıkıntısı olur diye düşünüyorum.
tüm makineler bir yıl garantili zaten. sonrasında yıllık bakım yapmanız gerekiyor, 10 bine temiz bir appia bulabilirsiniz. arıza yapsa bile 8 bin liralık masraf çıkaracağını sanmam.

ama fatura konusunda haklısınız kdv'yi düşüp toplam bedelin yüzde 20'sini de yıllık amortisman olarak vergiden düşebiliyorsunuz.
 

jumaru

Yeni Kahvesever
Katılım
12 Eyl 2017
Teşekkürler jumaru, makine konusunda ikisinden hangisini önerirsin, kullanan var mı çevrende?

zoe görece az kullanılan bir makine çok bir fikrim yok açıkçası. simonelli genelde sıkıntısız bir makine türkiye pazarında çok yaygın olduğu için servisi de yedek parçası da bol. ben olsam simonelli alırdım.
 
Üst