Arçelik 3185 Espresso Makinesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sabritur

Yeni Kahvesever
Katılım
4 Ağu 2018
Konum
MARDİN
Arkadaşlar merhaba bende Arçelik 3185 espresso Makinesi var bu makineye dijital termometre su sıcaklık göstergesi takmak istiyorum termometreyi satın aldım ama nasıl bağlayacağımı bilemiyorum bir elektrikçiye götürdüm bana deli muamelesi yaptı bulunduğum yer küçük biryer bu ilçede benden başka bu kahve hobisi ile ilgilenen başka kimsenin olduğunu sanmıyorum onun için sizden yardım istiyorum adamın birisinin hobisi horoz dövüşü diğeri güvercin vesaire benimkinde espresso hobisi neden herkes alay ediyor anlamış değilim.
 

Sabritur

Yeni Kahvesever
Katılım
4 Ağu 2018
Konum
MARDİN
Dostum fotoğraf yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyor fotoğraf çok büyük diye uyarı geliyor bana onun için aldığım ürünün ekran resimini ççektim gönderdim
 

Cy

Tecrübeli Demleyici
Katılım
12 Nis 2012
@Sabritur yeni üye olduğunuz için ufak hatırlatmalar yapmak istedim.

konu açmadan önce arama yapınız. eğer aradığınız konu yoksa "uygun kategori" seçiniz.

bu konunun ana başlığı "espresso makineleri" olmalıdır alt başlığı ise "modifikasyonlar" olmalıdır. yani uygun kategori "kahve yapım teknikleri" "espresso" alt başlığı değilmiş.

bir de konu açarken konu başlığına dikkat ediniz. arçelik 3185 espresso makinesi diye genel bir başlık açılmaz. mesela "arçelik 3185 sıcaklık modifikasyonu"

bu arada konu zaten vardı orada devam edebilirsiniz

http://www.kahveler.net/kahve/1617-beko-ve-arcelik-icin-pid.html/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst