Kafein Kültür Forum İndirimi!

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Etiyopya Bochesa denedim. 15/230, 91C° . Gaz çıkışı diğer kahvelere göre daha az. Çok lezzetli, çok tatlı, şurupsu bir kahve. Bu haliyle çok güzel, bekledikçe çok çok daha güzel olacaktır.
Benim reçete

Hario neo
15:240
93C su

60 gram ön demleme 40 sn
150 grama tamamla
240 grama tamamla
Bitiş 2:20

Az daha dinlenmesi lazım. Biraz daha oturunca tatlar çok daha iyi olacaktır. Elinizde kahve varsa paketi biraz daha bekletin arkadaşlar.

Bir de öğütümü normalde 1 tık ince yapın derim.
 

mfamfa

Yeni Demleyici
Katılım
12 Şub 2021
Ben dün gittim Drink şubesine, kapalıydı. İnternette saat 20:00'da kapandığı yazmış ama ben daha saat 19:30'da kapalı gördüm. Herhangi bir iletişim bilgisi de yok, arayıp soramıyorum.
Kaçta kapandığını bilen var mı acaba? @pepukkahve @teyyaredenkahve
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

BleuRebel

Tecrübeli Demleyici
Katılım
22 Ocak 2023
Konum
İstanbul
Ben de Bochesa'yı çok beğendim, hem origami'de hem de japanese cold brew olarak çok güzel bir içimi var, son zamanlarda içtiğim en güzel naturel anaerobik kahve olabilir, diğer kahvelerden de güzel kokular geliyor, bir kaç güne onları da denerim.
Bochesa'yı espressoda da denedim, son zamanlarda içtiğim en tatlı-funky espresso, kavurucunun eline sağlık.
 
Üst