Evet bende beğenmediğim kahve için düşük puanlı bi yorum yaptım ama yayınlanmadı,ben düşük puanı eleştiri olarak yapabilmem lazım.beğenmedikleri yorumları yayınlamıyor olmaları sebebiyle kısa ömürlü olmasını dileyeceğim ve hepimizin göreceği kavurucu.
Öncelikle afiyet olsun, reçete paylaşma şansınız var mı ?Tüm seçkiyi yavaş yavaş denemeye başladım. İlerleyen günlerde detaylıca yazarım. Ama hepsinden önce Narino Reserveyi çok sevdim. Fiyatının çok çok ötesinde bir kahve.
Kompleks bir asiditeye sahip ve yudumu aldıktan hemen sonra beyaz çiçeklerden oluşan bir ferahlık ağzını kaplıyor insanın. After taste ise uzun ve tatlı ilerliyor. Bu fiyata böyle bir kahve sanırım zor. Başka herhangi bir yerden indirimsiz haliyle 475 tlye böyle bir kahve alabileceğimizi hiç sanmıyorum. 2026 senesini f/p kralı olarak bitireceği şimdiden kesinleşti benim gözümde.
Sağolun hocam.Öncelikle afiyet olsun, reçete paylaşma şansınız var mı ?
Teşekkür ederimSağolun hocam.
V60-02/Cafec Traditional Filtre
Öğütüm: Df83 Ssp Mp 65 Click
Su: Assu+Sweet Water Kit 85 ppm
Sıcaklık: 94 C
Kahve: 16 gr Oran: 1/15,6
30 sn bloomingle 50/150/200/250 basamakları.
Her döküşü yatak üstünde su çekildiği zaman yapmaya başladım. 2:45 gibi bitti.
Zp6s ile 4.0 clickte öğütüp aynı şekilde demleme yaptığımda ise çıktı daha çiçek hissi yoğun, asiditesi bir tık geride çıktı verdi.
Rica ederim hocam ne demek. Sizin de denediğiniz reçete olursa paylaşırsanız bizler de deneriz güzel olurTeşekkür ederim![]()
İnanın sizin kadar tercübeli olsam hiç kırmazdım ama sizler sayesinde bizde kendimizi geliştirmeye çalışıyoruzRica ederim hocam ne demek. Sizin de denediğiniz reçete olursa paylaşırsanız bizler de deneriz güzel olur![]()