Kendileriyle de birkaç dakika evvel iletişime geçtim ama buraya da yazmak istedim, belki aynı durumu tecrübe edenler vardır, bir çözüm buluruz.
Wayta'dan dört sipariş verdim ve fazlasıyla memnunum, onu baştan söyleyeyim. Fakat son siparişimde bazı sorunlar yaşıyorum.
5 Ocak tarihli dört adet çekirdek aldım. 22/01 ve El Diviso'yu önceden biliyordum, memnun kaldığımdan dolayı tekrar aldım. Diviso'da bir çiğ tat ve koku alıyorum, bilhassa Clever'da böyle oldu. Timemore B75 ile de denedim, sonuç çok değişmedi. Sidamo dördü arasında en zayıfı, acı bir tat veriyor. 22/01 biraz daha iyi ama eski tadıyla pek alakası yok. Berlina Geisha Washed en iyileri olsa da o da beklentimin altında kaldı. Genel kalitelerini bildiğim için gönlüm rahat ama belki ben bir şeyi yanlış yapıyorumdur, bilemiyorum.
Bilhassa bu çekirdeklerde sorun yaşayanlar var mı? Güngör ve Buzdağı var şu anda elimde, gerekirse değiştiririm. Ya da bir 10 gün daha bekleriz gerekirse.