LaSanMarco 95e Nasıl bilirsiniz?

PisMoruk

Yeni Kahvesever
Katılım
5 May 2024
Herkese merhaba.

2. el bir makina alma arefesindeyim. Ancak gördüğüm kadarıyla makinanın içinden geçmem gerekecek. Halihazırda çalışıyormuş ama kireç temizliği yapmak gerekiyormuş. (muş muş muş) Anakart dışında diğer tüm mekanik sorunların üstesinden gelirim diye düşünüyorum. Elektronik sorunu olmadığıı söylendi gerçi. Tig makinasına kadar her naneye sahibim. Zaten benim görüşüme göre şu haliyle bile sağlam dağıtılıp iyi bir 250 bin bakımına gereksinimi var makinanın. Bir yanım "5-10 bin de ekstra masraf yap idare eder bir şeye sahip ol" derken diğer bir yanım "mal mısın o topa hiç girme" diyor. Şu an fiyat alamadım, salıya belli olur gibi. Plaketine göre 20 yaşından büyük, 18'inde evlenip çocuğu olsa, ilkokula başlar; o kaa yaani...🤣 Kozmetik olarak da sınıfı zor geçer sanki ama önemli değil benim için.

Yer derdim yok, harcayacağı enerjiyi iplemiyorum, ailecek günlük 20-30 fincan içmek için gider, tahminimce 50 fincan kadar da çöp kahvelerden; çalışmak için harcarım (latte art falan)

Bu bağlamda; pek ortalıkta dolanan bir marka olmadığı için yardımınıza gereksinim duydum. Ederi hakkında fikri olan var'mola ki? Ya da marka ve modeli övecek veya gömecek???

Fikirleriniz gerçekten değerli. Teşekkürler.
 

PisMoruk

Yeni Kahvesever
Katılım
5 May 2024
Fiyatı öğrendim. 30 kaat.
2 gruplu, volumetrik, programlanabilir, ama yukarıda da dediğim gibi içinden geçmem gerekiyor. Halen kararsızım🤔
🤔🤔🤔🤔
 
Üst