KAMPANYA 1Zpresso ZP6 Pour Over Değirmeni Kullanıcı Yorumları

ikoh

Profesyonel Demleyici
Katılım
25 May 2021
Yazışmalara bakınca ve bir çok yazmayan olduğunu da düşünürsek :D , 10-15 adete yakın bir talep var gibi duruyor. Firma konuyu okuyor. Ona göre bir kampanya planlarız.

Dems Coffee'den bu zamana kadar değirmenler özelinde 15% indirim aldık. Üstüne de bir kaç taksit seçeneği oluyordu.

Soru, yorum ve ZP6 deneyimlerini bu konudan devam ettirebiliriz.
Sayı daha da artar aslında. Kısıtlı olduğu için mutlaka pek çok kişi alıp deneyip biraz fiyat düşüp ikinci elde satmak isteyecektir.
 

ExtremeResponse

Yeni Demleyici
Katılım
4 Mar 2023
Konum
Ankara
Ben de talibim. K-Max’den ve markasından sıkılmaya başladım ama Comandante’nin de klik mevzuuları yüzünden kullanımı pek kolay görünmüyor. Markadan pek hazzetmedim ancak bu yeni oyuncuyu değerlendirebilirim.
 

drmk

Yeni Kahvesever
Katılım
27 Tem 2023
Merhabalar kahve serüvenim Timemore C3 SC2 bıçaklarla başladı.

Daha sonra zp 6 ile ilgili Lance Hendriks ve Hoon's Cofee'nin videolarını izleyerek, özel İlgi alanımda sadece pour over kahveler olduğu için, bu değirmeni almaya karar verdim.

Bu değirmen için en önemli olan şey sadece poor over'da kullanabiliyorsunuz. Dolayısıyla iyi bir para veriyorsunuz. Ben direkt Tayland'dan sitesinden istemiştim ve Türkiye'ye gönderim yapamadıkları için Yunanistan'daki bir akrabama istedim ve sürpriz olarak 100 dolara yakın gümrük vergisi ödemek zorunda kaldım. Aslında bilseydim Amerika'ya isterdim bildiğim kadarıyla orada gümrük vergisi çıkmıyor.

Yani bana oldukça tuzluya geldi ticaret olarak baksaydık büyük zarardayım ama işe hobi olarak baktığım için aslında pek kafama takmıyorum.

Ben sadece hobi olarak yapıyorum bu konuda uzman değilim ama kahve yaparken bir sürü faktör var Değirmen bunlardan Sadece küçük bir kısmı Dolayısıyla Aslında iş kahve çekirdeğinden ve suyundan başlıyor daha sonra teknik de önemli tabii ama bu işi biraz daha üst düzeyi çıkarmak için kahve değirmenleri de öneriliyor.

Bu arada LancebHandriksin Pour overde son gözdesi Pietro ve Türkiyede de satışa sunuldu. Vitus coffee de sanırım.

Aslında bu değirmeni kullanan varsa deneyimlerini merak ediyorum özellikle zp6 ile arasında çok önemli bir fark var mı diye... Gerçi Hoon's cofee bunu zp6 nın önüne geçirmişti fakat şunu da eklemişti kahve tadımı kişisel...
 

Emre1948

Yeni Kahvesever
Katılım
19 Nis 2023
Uzun zamandır ilgilendiğim bir öğütücüydü, tabi fiyata da bağlı olarak alıma katılmayı düşünüyorum.
 
Üst