Satıldı Kingrinder K6 (Sıfır)

Cknvisual

Profesyonel Demleyici
Katılım
9 Tem 2019
Bu ürün sıfır durumdadır ve kutusunun jelatini bile açılmamıştır. Eğer ciddi bir alıcıysanız, ürünü kargolamadan önce jelatini açarak size fotoğraflarını iletebilirim, böylece ürünün orijinal durumunu görebilirsiniz.

Bu öğütücüde kalınlık ayar mekanizması üst bölümde bulunmaktadır ve her bir klik 16 mikronluk bir ayar sağlar. Bu özellik sayesinde espresso için veya ince ayar gerektiren diğer demleme yöntemleri için iyi bir alternatif oluyor.

Ürün, homojen bir öğütüm sağlamak için 7 kenarlı 48 mm çelik çapak kullanmaktadır. Bu çapak sayesinde kahve çekirdeklerini eşit bir şekilde öğüterek lezzetli bir demleme elde etmenizi sağlar. Çapak çapı muadili değirmenlerden daha büyük olduğu için öğütme hızı da kıyasla daha iyi.

Daha önce K6 modelini 1 ay kadar kullanma şansım oldu ve gerçekten memnun kaldım. Comandante markasıyla da karşılaştırma yapma imkanım oldu. Bu karşılaştırmaların büyük bir kısmını Aeropress ile yapmıştım ve tad olarak belirgin bir fark gözlemleyemedim. Ancak Türk kahvesi demleme yönteminde, K6 modeliyle en lezzetli sonuçları elde etmiştim. Öğütüm kalitesini karşılaştırırsak, K6 biraz daha fazla toz üretebiliyordu.

Ürünün satış fiyatı 3.500 TL'dir. Ürünü Silivri'den elden teslim edebilirim veya PTT veya Yurtiçi Kargo aracılığıyla alıcı ödemeli olarak gönderebilirim.
 

Ekli dosyalar

  • 20230605_102246.jpg
    20230605_102246.jpg
    924 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Üst