2023 Yılının Akılda Kalan Kahveleri

effecann

Tecrübeli Demleyici
Katılım
2 Şub 2022
Konum
Muğla
Şuraya hem Kernel Coffee nen Limited serisindeki Catellon Geisha Lactic Fermantation ekleyeyim. Gerçekten bu sene çok şanslıyız. Çok güzel kahveler içiyoruz. Teşekkürler @asait
 

Ventigrammi

Aktif Demleyici
Katılım
21 Ocak 2022
Sitelerinde tükendiğini görür görmez üzüldüğüm için, ultra coffeee- hamasho diyebilirim. Bence yaye de güzeldi ama damo’ya yaklaşamamıştı, oysa hamsho’nun bu hali damo’yu geçmiş olabilir. Keşke yan yana içilebilseydi.

Benzer şekilde düşünüyorum, bu sene güzel kahve sayısı çok fazla, birinden diğerini seçmek zor. 2023, 2022’yi geçebilir.
 
Son düzenleme:

Mitsuko

Tebrikler - Rütbeni Kendin Seç?
Katılım
28 Ocak 2022
Baristatus - Don Cayito sayesinde 'denge' kelimesi benim için netleşti , canlandı. Şaşkınım hâlâ son 13 gramını da az evvel içtim , unutmayacağım bu kahveyi beni aydınlattı .
 

EceJayTamer2022

Starbak Gold Üye
Katılım
22 Ocak 2022
Bu kahveyi zor unuturum

İkincisinin sebebi farklı biraz daha önce yıkanmış pacamara deneme şansım olmamıştı. Umarım buralara da yolu düşer yıkanmış ama natürel gibi takılan çok sevimli bir tip.

Lot Bernardina & Castellon beklentimi fazlasıyla aştılar.

Fam'ın Geshaları sanırım memleket sınırlarında denediğim en farklı geshalardı.

Standout'un şu çekirdeği ağzımı net açık bıraktı.

Yakın zamanda da Tin'in yeni fişeklerden Santa Monica Wine Yeast denerken Togay'ın suratına boş bakmış olabilirim 😁

Son olarak Montag'den Tabi Lactic. Bütçenin kalbini kırmayacaksa denenir. Festivalde aklımda kalan 2 3 çekirdekten biri oldu.
 

CooLStyLe

Yeni Demleyici
Katılım
6 Eki 2018
Kernel - Colombia Castellon Lactic Anaerobic Natural Gesha
Tin Coffee'nin getirdiği hemen hemen tüm çekirdekler
Old School - Nectario Zuniga
Null - Shantawene
Söylediğin her çekirdeği tükettim, tin zaten ne zaman yeni kahve çıkarsa alırım, listendeki kahveler hakikaten çok lezzetli kahveler üstat amaaaaaa nectario zuniga bambaşkaydı 😍
 

rauhweltx

Aktif Demleyici
Katılım
13 Şub 2023
Konum
İzmir
William - Wilder Lasso EF2 Yıkanmış: Resmen çiftliğe ektiğim limonotu kadar limonotu kokusu ve tadı aldığım bi kahve oldu, bittiğine en çok üzüldüğüm kahvelerden biriydi. Şu an olsa birkaç paket daha bayıla bayıla içerdim.

Coffee Department Kenya Rui Ruiru Anaerobik Natural: Hala içtiğim bir kahve ama şimdiden yıl sonu listesinde yeri garanti. Tertemiz, aşırı tatlı bi kahve, damakta patlayan türden.

Tim Wendelboe Echemo: Dümdüz meyve suyu gibi, tertemiz, çok canlı bi yıkanmış Etiyopya. İlk yudumdan yaşadığım şok aklıma kazındı resmen.

Grizzly La Fany Pacamara: Fam'dan içtiğim geçen senenin hasadı gerçekten unutamadığım çekirdeklerdendi, bu sene Grizzly kavrumundan da 3 paket kadar içtim. Her demlemede farklı bir yönünü keşfettiğim için benim için çok ilginç bir deneyim oldu.
 
Üst