Merhabalar.

serkan

Yeni Kahvesever
Katılım
6 Ocak 2016
Kullanıcı adımdan da belli olacağı üzere ismim Serkan :D Ne uzun ne de kısa sayılabilecek bir süredir kahve ile içli dışlıyım. Her yolun başındaki insan gibi ben de önce sadece içerek başladığım bu güzel keyfi şu sıralarda daha derinlemesine yaşamaktayım.

İş yerindeki kahve tüketimim arttığı için artık evde başlamanın zamanıdır diyerek kendime basitinden bir kahve makinesi almıştım. Bir süre onu kullanıp kahve benim için vazgeçilmez bir tutkuya dönünce, haliyle artık farklı yöntemleri denemeliyim dedim ve kendimi Hario V60'ın önünde buldum. Biraz alışma süreci yaşadım, şu sıralardaysa oldukça keyifli bir etkinlik haline geldi benim için.

Kahve makinesi kullandığım sürenin tamamında ve V60'ın ilk zamanlarda çekilmiş kahve siparişi verip bu şekilde tüketiyordum. Haliyle bu dünyaya daha derinlemesine indikçe doğru olan yöntemin çekirdekten ihtiyaç kadar öğütmek olduğunu anlamam fazlaca uzun sürmedi :D Bu konuyu da Delonghi KG79 ile çözdüm.

Şu sıralarda kahve hakkında ne bulsam okumaya çalışıyorum. Bu okuma git gelleri esnasında birçok yer gördüm fakat forum olarak en doyurucu ortamın burası olduğuna karar verdim. Çok güzel bir ortam oluşturulmuş, üye olmadan birçok şeye ulaşabilmeme rağmen keyifli sohbetlere katılabilmek için foruma üye olma ihtiyacı hissettim. İlk teşekkürüm de bu ortamı hazırlayanlara ardından da ortamın içeriğini sağlayan tüm güzel üyelere olsun.

Kendimi yolun çok başında gördüğüm için her türlü öneriye açığım.
Herkese keyifli yudumlar dilerim :D
 

Cy

Tecrübeli Demleyici
Katılım
12 Nis 2012
Cevap: Merhabalar.

teşekkür ediyoruz. hoşgeldiniz serkan bey keyifli forumlar :D
 
Üst