Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü

'Öğütme Makineleri' forumunda inclc tarafından 2 Nis 2017 tarihinde açılan konu

  1. inclc

    inclc Isınmaya Başlayan Üye

    Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü Türkiye stoklarına gelmiş, fiyatı 999 TL diyorlar. Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? Breville 820 Pro ile kıyaslanabilecek bir ürünmüdür acaba? Çünkü onun basit bir kopyası gibi tasarlanmış ama öğütme kalitesi nedir bilmiyorum.

    https://www.enplus.com.tr/delonghi-grinder-kg521m-ogutucu-4326

    [​IMG]


    Delonghi KG 89 Kahve Öğütücü de gelmiş 299 TL

    media markt ta bu ürünleri getirse eğer %60 daha uygun fiyata satar diye düşünüyorum. enplus ta bir çok ürün gereksiz pahalı.
     
  2. cemeray

    cemeray Aktif Üye

    Cevap: Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü

    fiyat olarak amazonda 200$ gibi fiyatı var gelsede bunun altına inmez gibi.
     
  3. albati

    albati Yeni Üye

    Cevap: Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü

    Bir ara ilgimi çekmişti ve yabancı forumlarda falan baktım ama pek bilgi bulamadım.
    Delonghi değirmen konusunda ucuz çözümler üretse de espressoda sınıfta kalıyor.
    Erken konuşmuş gibi olmayım ama BCG 820'nin tahtını sarsamaz gibi duruyor.

    Bu arada cihaz 800 TL'den GG'de satılıyor. (ücretsiz kargo) 60 TL de Maxipuan veriyor.
    Delonghi Kg521m Stell Kahve öğütücü GittiGidiyor'da 271537309

    Enplus havada uçuyor yine. Nerde o eski Breville kampanyaları..

    Burda da fuar tanıtımı ve basitçe incelemesi var.

    https://www.youtube.com/watch?v=-qTKg_oFBZU
     
  4. kbere

    kbere Paylaşımcı Üye

    Cevap: Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü




    linkin çevirisi beni benden aldı :)

    Taze kıyılmış fasulye zengin kokusu = The rich fragrance of freshly ground beans
     
  5. albati

    albati Yeni Üye

    Cevap: Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü

    Evet beni de güldürdü gece gece.
     
  6. kbere

    kbere Paylaşımcı Üye

    Cevap: Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü

    bugün metro markette tesadüfen denk geldim. kağıthane metro'da 800 liraydı fiyatı. muhtemelen tüm metrolarda vardır çünkü kağıthane metro gördüğüm en az ürün stoku olan metro.

    acelem olduğundan yaklaşık 30 saniye inceleme şansım oldu. bence breville'e kıyasla oyuncak gibi bir görüntü veriyor. dış malzeme kalitesi çok kötü duruyor. hatta yanında kg89 vardı, onun bile dış malzeme kalitesi daha iyi duruyor. ama performans konusunda bir fikrim yok. incelemek isteyenler gidip görerek alabilir.
     
  7. Aslanbek

    Aslanbek Paylaşımcı Üye

    Cevap: Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü

    videodan çok sağlıklı yorum yapılamaz tabi ama gördüğüm kadarıyla sanki bana espresso için yeterli incelikte öğütememiş gibi geldi. ama drip metodları için yapılan öğütüm iyi olursa bir çok kişi yine de ilgilenecektir. piyasada breville bcg820 artık pek bulunmadığı için, çok pahalı olmayan ama drip metodlarında kullanılabilecek elektronik değirmenlere ihtiyaç var.
     
  8. esavas

    esavas Emir Savaş

    Cevap: Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü

    O plastik kademe çubuğu çok geçmeden kırılır ben size diyeyim. Bcg820'nin yerini alabileceğini düşünmüyorum. Sette 30 güzel fiyata gelirse alır ama onun yerini.
     
  9. awalanche

    awalanche Aktif Üye

    Cevap: Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü

    Espresso makinesi olarak videodaki makineyi kullanıyorum genel olarak performansından memnunum sütlü kahve içmiyorum zaten misafir gelirse duruma göre bakıyoruz.Neyse, sütü krema gibi yapamadığım için vazgeçmiştim bu köpürtme işinden. Meğerse dışındaki metali çıkarınca köpükten kurtulup kremamsı süte ulaşılıyormuş... Resmen aydınlandım. :D Bir ara tekrar bakayım şu işe..
     
  10. awalanche

    awalanche Aktif Üye

  11. ebtt

    ebtt Paylaşımcı Üye

    Cevap: Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü

    sepette indirim yok fiyat 799 tl gözüküyor
     
  12. awalanche

    awalanche Aktif Üye

    Cevap: Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü

    Kampanya veya ürün bitmiştir. Bu tarz kampanyalar kısa süreli olabiliyor.
     
  13. Adsra

    Adsra Yeni Üye

    Cevap: Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü

    Arkadaşlar selamlar, breville bcg400 mi onerirsiniz? Kg521 mi?
     
  14. kbere

    kbere Paylaşımcı Üye

    Cevap: Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü

    Bana kalsa ikisini de önermem. Bütçeniz ne kadar?

    Sent from my SM-G610F using Tapatalk
     
  15. Adsra

    Adsra Yeni Üye

    Cevap: Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü

    Cevabiniza tesekkurler.

    Aslinda bcg820 istiyordum hep ama artik satilmiyormus, bcg400 ve bes810 kahve makinasi kampanyasi ile 2200tl (2000tl idi). Fakat makinanin negatif yonlerinden bu istegimden vazgectim. Simdi dusuncem 800-1000tl arasi bir ogutucu alabilmek. Mumkunse daha ucuz ama saha ucuzu yok galiba :D sizin oneriniz nedir?? Birde kg521'i neden onermiyorsunuz?

    :)
     
  16. ozkanozden

    ozkanozden Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü

    Ben de aynı bütçelerde öğütücü arıyorum. Almanya amazondan demoka gr-0203 e karar verdim. İnceleyin, diğerlerine o kadar para vermeye gerek yok stepless bir model almak varken.
     
  17. kbere

    kbere Paylaşımcı Üye

    Cevap: Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü

    Kg 521 i neden öneriyorum? Alet oyuncak gibi adeta. Dışına bile bu kadar özenilmeyen bir cihazın içi muhtemelen çok iyi olmayacaktır. Delonghi kendisi öğütücü imalatçısı değil, muhtemelen bir yerlerde dişlileri ürettirdi ve o yer muhtemelen Çin. Tanıtım videoları bile profesyonellikten ne kadar uzak yapıldığını gösteriyor. Tavsiyem facebook, sahibinden ve letgoda ikinci el kovalamanız. Tabi eğer ikinci el bulacağınız profesyonel öğütücüler mutfağınızda görüntü kirliliği yaratacak kaygınız yoksa (biraz büyük)

    Sent from my SM-G610F using Tapatalk
     
  18. kbere

    kbere Paylaşımcı Üye

    Cevap: Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü

    [MENTION=2009]ozkanozden[/MENTION] in tavsiyesi de mantıklı

    Sent from my SM-G610F using Tapatalk
     
  19. Adsra

    Adsra Yeni Üye

    Cevap: Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü

    Dediklerinizi inceleyecegim, aslinda breville in filtre kahve makinasi var kendinden ogutucusu olan. O da cezbetmiyor degil, ben cunku demleme kahve icmek icin aliyorum. Yurtdisina bir sure cikma durumum yok maalesef o sebepten buradan almam lazim.
     
  20. ozkanozden

    ozkanozden Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Delonghi KG 521.M Kahve Öğütücü

    Kastettiğim ürün bu:

    https://www.amazon.de/gp/product/B009PKGMY4

    Ama dediğiniz gibi demleme için alacaksanız bu ürünü daha iyi araştırın çünkü bunun daha çok espresso tarafında performansı yüksek.