Espresso Makine Tavsiyesi

floperx

Yeni Kahvesever
Katılım
30 Ara 2016
Cevap: Espresso Makine Tavsiyesi

Size şöyle söyleyim. Eğer değiştirmezseniz ben o garantisi bitmiş makineye talibim :D

Daha önce delonghinin bir iki makinesini kullandım. Basınçlı pf ile filtreye göre çekilmiş kahveden bile espresso yapıyordu nerdeyse.
Bence Arçeliki alın ama delonghiyi satmayın bir süre. Kullanın ikna olursanız delonghiyi satarsınız. Ayrıca garantisi bitmiş de olsa Arçelik 3185in piyasası vardır. En kötü ihtimalle yedek makine olarak ben alırım sizden. :D aa

Cevabınız için teşekkür ederim. Makinayı almaya çalışacağım. Daha önce delonghi makina kullanmış olmanıza istinaden bir kaç şey sormak isterim. Öncelikle makinayı boş çalıştırdığımda akan su temiz gelmiyor. Kahve tanecikleri ve kirli bir su geliyor. İkincisi bazen portafiltreden buhar kaçırıyor. Birde süt köpürttüğümde köpük soğuk oluyor ve tatsız yavan oluyor. Starbucks'ın ki gibi kremamsı bir süt elde edemiyorum. Acaba sebepleri neden olabilir?
 

hakenozdemir

Yeni Kahvesever
Katılım
9 Ocak 2017
Cevap: Espresso Makine Tavsiyesi

merhaba arkadaşlar, site içerisinde arçelik ve beko makinalara ağırlık verilmiş okuduğum kadarıyla bende yeni bir makine aldım saeco gran crema int. açıkçası makina ile ilgili olarak çok bilgi yok kullanan yada modifiye eden arkadaşlar var ise tanışmak isterim şimdiden tekkürler.
 
Üst