CANLI YAYIN Kahve Masası | 144. Bölüm | TV Programcısı Sinan Kunter

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
Herkese merhaba,

Türkiye'nin 144 haftadır devam eden ilk ve tek 'coffee talk show'u olan Kahve Masası'nda bu hafta yine sizlere bomba gibi bir program hazırladık.

Kahve Masası'nda bu hafta hazırladığı seyahat programları ile ekranlardan tanıdığımız, gittiği her noktada kahvesini eksik etmeyen Televizyon Programcısı Sinan Kunter'i konuk edeceğiz.

Programda tecrübeli televizyoncu Sinan Kunter'in kahve ile olan ilişkisinden, seyahat ettiği şehirlerde ziyaret ettiği kahve dükkanlarına, seyahat halindeyken yanında taşıdığı kahve ekipmanlarından, favori kahvelerine kadar pek çok konuyu konuşacağız.

Sizlerden gelen soruların da yer alacağı bu özel program için sizleri 18 Nisan Perşembe günü saat 21:00’da @pepukkahve ve @teyyaredenkahve instagram hesaplarına bekliyoruz.


sinan kunter.jpg
 

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
Sevgili Sinan ile uzun süredir konuşuyoruz hatta daha önce Globarista'nın bir etkinliğinde de buluşmuştuk. O zaman Yiğit, Orkun, Levent ve ben baya sohbet etmiştik. Kendisi CNN Türk ve NTV'de de kahve ile ilgili şahane haberler işler yapıyor. Gezi rotalarındaki kahve kültürünü gittiği kafeleri yanında taşıdığı kahve ekipmanlarını favori kahvecilerini bunların hepsini detaylı konuşacağımız keyifli bir program olacak. :D Saat 21:00'da Kahve Masası'na bekli,yoruz.
 

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Enerjisi yüksek ve farklı bir yayın olacağı kesin. Sinan ile ne zaman karşılaşsak sohbetten büyük keyif alıyorum. Çok fazla gezdiği için ve habercilik mesleğinden dolayı dolu dolu bilgiler paylaşıyor. Merakla bekliyorum.
 

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
Bugün Sinan Kunter ile yayında söylenen kitaplardan birisi de Elias Petropoulos 'un "Yunanistan'da Türk Kahvesi"
Çok keyifli güzel bir yayın oldu gerçekten.
Merak edilenlerden yayının başında
  • Sinan'ın demlediği kahve @TetraNRoastery 'di.
  • Bahsetiğimiz kitaplardan biri Elias Petropoulos 'un "Yunanistan'da Türk Kahvesi"
(Yayın sonrası kitap stoklarını tüketince 65 liradan 119 liraya yükselmiş :confused:

  • Diğer kitap ise Reşad Ekrem Koçu'dan Tarihimizde Garip Vakalar
 
Üst