Satıldı Sıfır Niche Zero (Beyaz)

enkoppkaffe

Profesyonel Demleyici
Katılım
22 Ocak 2023
Ürünü kız arkadaşım için getirtmiştim fakat kendisi vazgeçti.

-Ürün hiç açılmadı.(Açılmasını engelleyecek bir bandrol fln yok bu arada; istenilse açılır ama açmadım)
-Beyaz ve EU fiş

Kocaeli'de ve bazı günler için Sakarya'da elden teslim edebilirim. Diğer şehirlere alıcı ödemeli kargolayabilirim.


Fiyat: 18.000 TL

WhatsApp Görsel 2023-05-11 saat 22.09.53.jpgWhatsApp Görsel 2023-05-11 saat 22.09.53xx.jpg
 
Son düzenleme:

cafeingenieur

Aktif Demleyici
Katılım
2 Şub 2022
Ben alıcıyım ama fiyat çok yüksek. Alıp kullanmaktan vazgeçtiyseniz biraz daha uyguna verebilirsiniz diye düşünüyorum. Bir de Niche duo çıkmışken talep eskisi gibi olmayabilir. Yine de siz bilirsiniz.
 

enkoppkaffe

Profesyonel Demleyici
Katılım
22 Ocak 2023
Hocam bence çok yüksek değil. Benim amacım ne bu ürünün ticaretini yapmak ne de zarar etmeden elden çıkarmak. Çünkü hem bu ürünü belli bir beklenti ile aldım hem de hem kendimi hem de bir başkasını zahmete soktum. Fiyatlandırmayı da buna göre yaptım. Fiyatı yüksek bulmanızı anlayabiliyorum ama benim de bu fiyatı normal bulmam için kendimce haklı olduğum bir sürü sebebim var emin olun🙂. Bir de şahsi görüşümü soracak olursanız Niche Duo'nun hem fiyatlandırma olarak hem de teknik özellikler olarak bu üründen farklı bir yerde konumlandığını düşünüyorum. Bence birbirlerinin alternatifi değiller.
 

cafeingenieur

Aktif Demleyici
Katılım
2 Şub 2022
Selamlar, yanlış fiyat diye birşey elbette yok. Alıcı bulduktan sonra her fiyat doğrudur. Satıştan çekmeden önce belki fiyatta bir değişiklik yapmayı düşünebilirsiniz diye fikrimi belirttim.
Bence de Niche Duo bunun alternatifi değil ama gruplarda konuşulanlardan böyle algılanıyor gibi geldi bana. Diskli olduktan sonra hem alternatif çok hem de retention’ı sıfırlamak imkansız. Bir de diskleri sürekli değiştirsen ayrı dert, değiştirmesen kullanmadığım diske ve koca metal haznesine niye para verdim ayrı dert:D
İyi satışlar
 
Üst