Merhaba

baycelloo

Yeni Kahvesever
Katılım
29 Ocak 2020
Konum
İzmir
Merhabalar
Adım Celal İzmir’de yaşıyorum. Suda eriyen kahvelerin gerçeğini öğrendikten sonra bende nitelikli kahveye merak sardım. Bu konuda yok denecek kadar az bilgim var ve siz değerli forum üyelerinin Bilgi ve tecrübeleriyle birşeyler öğrenebileceğime ve nihayetinde keyifle ve muhteşem kahveler içeceğime inandığım için buradayım. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Saygılarımla.
 

FastMember

Yeni Kahvesever
Katılım
4 Mar 2019
Hoşgeldiniz aramıza öncelikle V60 seti edinip bu muhteşem deneyime dahil olmanızı öneririm
 

baycelloo

Yeni Kahvesever
Katılım
29 Ocak 2020
Konum
İzmir
Çok teşekkür ederim. Daha çok süt bazlı kahveleri seviyorum. Espresso acı geliyor( yada daha önce hiç iyi bir espresso içmemiş olabilirim) bu yüzden kendime ev için bir makine araştırıyorum. Tavsiyelere ve bilgiye çok ihtiyacım var. İlginiz için Tekrar teşekkür ederim.
 

buran26

Yeni Kahvesever
Katılım
18 Ocak 2020
merhaba https://www.hepsiburada.com/philips-ep2220-10-tam-otomatik-espresso-makinasi-p-HBV00000N8NFY size bu linkteki ürünü öneririm . 1 ay önce aldım ben oldukça memnunum. kendinden seramik öğütücüsü var, suyun sıcaklığını, aroma miktarını vs ayarlayabiliyorsunuz. başka cihazlarda siemens q3 ler de ılık oluyor gibi şikayetler çok . bu cihazda kaynayacak derecede latteler hazırlayabilirsiniz. bizde sütlü hazırlıyoruz hep. süt köpürtücüsü çok iyi. ürünün patetntini philips saecodan almış zaten. saeco ile birebir aynı cihaz.Hepsiburadanın ürün linkindeki 30 aralıkta yazılan yorum bana aittir
 

baycelloo

Yeni Kahvesever
Katılım
29 Ocak 2020
Konum
İzmir
İlginiz ve öneriniz için teşekkür ederim. Ben manuel bir makine araştırıyordum. Hem kendimi geliştirmek hemde farklı lezzetler yakalamak adına. Manuel bir cihazla arasında teknik olarak bir farklılık varmı.
 

Cy

Tecrübeli Demleyici
Katılım
12 Nis 2012
hoşgeldiniz

"perfect espresso" yani türkçesiyle mükemmel espressolar ancak manuel makinelerle elde edilebilir. bazı noktalarda insan eliyle müdahale yani ince ayar ister. forumu biraz gezinmenizi tavsiye ederim.
 

baycelloo

Yeni Kahvesever
Katılım
29 Ocak 2020
Konum
İzmir
Değerli düşünceniz için teşekkür ederim.şuan forumda bulunma amacım siz değerli ve tecrübe sahibi forum üyelerinin Bilgi ve tecrübelerinden faydalanarak doğru sonuca ulaşmak.fırsat bulduğum her an forumdayım ve paylaşılan bilgileri okuyorum. Zamanla çok şey öğreneceğime eminim.
Saygılarımla.
 
Üst