Timemore Kahve Ekipmanları

Bilke

Yeni Kahvesever
Katılım
13 Ocak 2020
Konum
Ankara
Espresso performansı nasıl sizce?
Elimde sözen ve timemore varken makina almak mantıklı olur mu
Espresso çok farklı bir dünya el değirmeni ile espresso önermem

Timemore diyerek forumda bir arama yaptırırsanız espresso performansına yönelik yorumları bulabilirsiniz. Bu konu ile ilgili kullanıcı yorumları yapılmıştı ama genel olarak Timemore el değirmenlerinin espresso konusunda yeterince başarılı olmadığı söyleniyor. Aliexpress'de bu tür yorumlar mevcut.
Diğer yandan verdiğim bağlantıda James Hoffman, el değirmenlerini inceliyor ve Timemore'un en üst düzey değirmeni olan Chestnut ile ilgili espresso konusunda çok da iyi yorumlar yapmıyor. Son olarak el değirmenlerini toptan espresso öğütümünün dışına atmak CoffeeCrow'un dediği gibi bana çok mantıklı gelmiyor. Yine verdiğim bağlantıda el değirmenlerinin espresso öğütüm performansları ile ilgili oldukça olumlu değerlendirmeler de mevcut.
 

yturannn

Yeni Kahvesever
Katılım
5 Şub 2020
herkese iyi günler arkadaşlar bende el değirmeni almak istiyorum ama comandantenin fiyatı baya yüksek alternatif olarak timemore modelleri var yurt dışından arkadaş aracılığıyla istetecem siz hangi modeli almam doğru olur bide bunlarla türk kahvesi için öğütüm yapabilirmiyim sadece onun için almyorum şimdiden teşekkürler.
https://www.gourmetkava.cz/en/coffee-grinders/mill-timemore-nano-grinder-black-diamond-944p bunun fiyatı 800 tl civari
https://www.gourmetkava.cz/en/coffee-grinders/mill-timemore-slim-grinder-black-982p bunun 700 tl civarı
 

alik

Yeni Kahvesever
Katılım
29 Ocak 2019
Konum
Akçakoca
Merhaba timemore slim c değirmen aldım ancak bunun çekme ayarı nasıl yapılıyor, ben ayar vidasını son reddeye kadar siktiktan sonra geriye doğru sayarak yaptım iki kere ama doğru mu oldu bilemedim
 
Üst