Kokusu içimi bulandırdı.O koku karpuz değil karpuz kabuğu maalesef. İçilecek bir kahve değil bayıla bayıla nasıl içiliyor hayret ediyorum. Benim damak tadımda sorun var demek ki.![]()
Kokusu içimi bulandırdı.O koku karpuz değil karpuz kabuğu maalesef. İçilecek bir kahve değil bayıla bayıla nasıl içiliyor hayret ediyorum. Benim damak tadımda sorun var demek ki.![]()
Bence mis gibi kahve ya o. Ben de ilk başta ön yargılı yaklaşmıştım ama özellikle Türk kahvesinde gövdeli bir kahveyle yarı yarıya blendlemeyle harika oluyor. Sade olarak v60 yaptığımda yoğun aromatik koku bir yana, kahvenin gayet güçlü bir gövdesi var. Herkesin beğenmemesi normal tabi, fakat özellikle 1 ay dinlendirme sonrası gerçekten farklı ve bence güzel bir kahveye dönüşüyor.O koku karpuz değil karpuz kabuğu maalesef. İçilecek bir kahve değil bayıla bayıla nasıl içiliyor hayret ediyorum. Benim damak tadımda sorun var demek ki.![]()
Keşke kavrum tutarlılığına sahip bir firma başlığı altında konuşuyor olsak da ben 1.5 kilo tükettim hiç karpuz kabuğu gibi keyifsiz bir şey almadım diyebilsem.O koku karpuz değil karpuz kabuğu maalesef. İçilecek bir kahve değil bayıla bayıla nasıl içiliyor hayret ediyorum. Benim damak tadımda sorun var demek ki.![]()
Tek başına da keyifli oluyor türk kahvesinde bana kalırsaBence mis gibi kahve ya o. Ben de ilk başta ön yargılı yaklaşmıştım ama özellikle Türk kahvesinde gövdeli bir kahveyle yarı yarıya blendlemeyle harika oluyor.
Gövdeyi bilemedim hocam. Hiç gövde alamadım ben.Sade olarak v60 yaptığımda yoğun aromatik koku bir yana, kahvenin gayet güçlü bir gövdesi var.
Fiyat konusuna kesinlikle katılıyorum. Ki birileri zaten plastik kavanozda hali hazırda o fiyatlara satıyorHerkesin beğenmemesi normal tabi, fakat özellikle 1 ay dinlendirme sonrası gerçekten farklı ve bence güzel bir kahveye dönüşüyor.
Sanal getirip satmasaydı bence birileri plastik kavanoza koyup 90 gr'ını 890 TL'ye satardı.
Sanaldan aldigim en icilemez kahve kanimca... uc harfli marketten alinmis oda kokusu icmek gibi bir tecrubeydi...monteblanco nectar citrilus'u merak edip sipariş vermemiştim denediyseniz nasıl buldunuz
Güzel hocam. Funky çekirdeklerden keyif alıyorsanız seversiniz. Bu fiyata da risk alıp denenirhiç beğenen yok mu![]()
Ahah evet hocam bu konuda aşırı Ortodoks bir yaklaşımım olmadığını belirtmem gerekSabah @DtB Okan hocamla da konuştuk, kahveden daha çok karpuz tadı istiyorsan karpuz iç diyeama seveni de neden seviyorsun diye eleştiremiyorum.
hiç beğenen yok mu![]()
Fırsat buldukça absürt fiyatlarda satılmadıkça deniyorum bu tarz ürünleri,ben iyi örneklerden biri olduğunu düşünüyorum hocam.Bu tarz "hileli" çekirdeklerde asıl sorun daima tatlılık,gövde,asidite,lezzet vb. parametrelerdeki dengesizlik oluyor kanımca ve bu çekirdek bana kalırsa fincanda belli ölçüde bir denge arz ediyor.Güzel hocam. Funky çekirdeklerden keyif alıyorsanız seversiniz. Bu fiyata da risk alıp denenir![]()
Degass için ideal sürenin ne olduğuna dair biraz forumdaki arama butonunu kullansan 3 günle degass sürecinin tamamlanmayacağı aşikar biraderim.Arkadaşlar bana 13 kasım kavrumlu kahve geldi acı tat vardı yaptığımda, yukarda da yazdım. Acaba biraz bekletsem degassingle alakalı olabilir mi veya 1:16 değil de başka bi oran mı kullanmalı yada ne yapmalıyım(v60 için). @PisMoruk degassing için zaman ver demiştin sen ama bi önerin varmı ayrıca.