radoslav kullanıcısının son içeriği

  1. R

    Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek Bir de sitenize üye olamadım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  2. R

    Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek [emoji1] madem fiyat var 1 kg lık ve havale de indirim istiyorum [emoji1][emoji1][emoji1] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. R

    Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek Öncelikle merhaba, çekirdek tedarik edeceğimiz bir yerin daha olması çok güzel, Stok ve fiyat için mail attım ama, bu tarz stok ve fiyat bilgisini buradan herkesin göreceği şekilde yazsana hem siz daha az yorulur hem de biz [emoji1] Tapatalk...
  4. R

    Rancilio silvia ve Rocky takım

    Cevap: Rancilio silvia ve Rocky takım Her iki alette de ekstra bir şey yok sadece temizlik için açıldı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. R

    Rancilio silvia ve Rocky takım

    Cevap: Rancilio silvia ve Rocky takım Gelen mesajlara cevap vermek adına ayrı ayrı sa satılıktır, silvia 2400 tl, öğütücü 1350 tl Takım alana tamper, bottomless portafiltre de hediyemdir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  6. R

    Rancilio silvia ve Rocky takım

    arkadaşlar sadece kendim evde kullandığım takımım satılıktır, üst sınıf makinelerle takasa açığım foruma özel pazarlıksız fiyat 3.750 TL'dir 1 tl altını konuşamayız zaten sahibinden fiyatını görüyorsunuz. Alıcısına hayırlı olsun...
  7. R

    Pony mi Arçelik mi?

    Cevap: Pony mi Arçelik mi? Ben Beko'ya kötü demiyorum 6 ay kullandı. orda bir yanlış anlaşılma var beko başlangıç için iyi bir makine ancak ben ve bu sitede bir çok arkadaşım Beko'yu 250-300 tl ye aldık 500 tl ye almak bana doğru gelmiyor Defalarca 2. Elini tamperle beraber 200-300 arasına...
  8. R

    Pony mi Arçelik mi?

    Cevap: Pony mi Arçelik mi? Biri Bugatti satıyordu fiyatta anlaşırsanız düşünebılır sonız Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. R

    Pony mi Arçelik mi?

    Cevap: Pony mi Arçelik mi? Arkadaşlar 500 tl çok saçma bir rakam Beko için 200 -250 hadi 300 olsun. Bence bekleyin çok daha ucuza Beko alırsınız Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. R

    Ankara Sıfıraltı Kahve Günleri - 16-17 Nisan 2016

    Cevap: Ankara Sıfıraltı Kahve Günleri - 16-17 Nisan 2016 doğru söze ne hacet :)
  11. R

    Ankara da taze kahve içilebilen yerler

    Cevap: Ankara da taze kahve içilebilen yerler Kraz Cafe ayak üzeri baristasıyla tanıştım, çekirdek kahve almak için, düzgün bilgili birine benziyordu, çekirdeklerde petra'nın kavurmalarıydı, ve de dekorasyon vs. çok güzel.. yolu düşen mutlaka uğramalı
  12. R

    kahhve.com

    Cevap: kahhve.com Ben siteyi beğendim daha önce görmediğim çok çeşit demleme ekipmanı var temin süresinde sorun yoksa güzel olmuş
  13. R

    popcorn makineleri kahve kavurma ve sonrasında soğutma :)

    Cevap: popcorn makineleri kahve kavurma ve sonrasında soğutma :) İşin sağlık boyutunu hiç dğşünmEdim lakin iş salata kurutucusuna gelene kadar popcorn makinesinde de plastik akşamlar mevcut. Ama erime vs hiç olmadı zaten koyup bekleniyorsunuz hemen çevirmeye başladığınız için hiç dert olmuyor
  14. R

    Kafeingo

    Cevap: Kafeingo evet katılıyorum. site dizaynı facia.. önce bir görelim sonra alışveriş yaparız :) neyin ne olduğu kahve ozellıklerı vs yazmyıyor..
  15. R

    Espresso Makinesi Tavsiyesi (1000-3000TL)

    Cevap: Espresso Makinesi Tavsiyesi (1000-3000TL) Valla onu bunu bilmem ama... Eğer oscar alırsan sağda solda bezzera görünce hep almak için bakacaksın :)
Üst