NEWS! Şerif Başaran ile Kahveler.Net Buluşması ve Kahve Kavurma Atölyesi!

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
Sevgili Kahveler.Net Ailesi,
Geçtiğimiz haftalarda Şerif Başaran Hocamız ile Kahve Masası programı gerçekleştirmiştik. Yayınımızda Şerif Hocamız Kahveler.net üyeleri ile bir tadım ve kavurma atölyesi yapabileceğimizi söylemişti. Bu organizasyon konusunda güzel haberlerimiz var.

Biraz zaman var ama planlamayı önceden planlayalım, istedik. Çünkü şehir dışından katılmak isteyen dostlarımız da vardı. 25 Şubat Cumartesi Günü saat 16:30'da Kahve Fabrika'sında buluşacağız. Ancak şunu söylemek istiyorum. Arkadaşlar yayın sonrası bu organizasyon ile ilgili çok fazla talep gelmişti. Taleplerin çoğu da forum dışında ve sektör içindeki profesyonellerdendi. Şimdi bu organizasyon özellikle Kahveler.net üyeleri için düzenleniyor. Bu nedenle forumda aktif olarak yer alan arkadaşlarımız önceliğimiz olacak. Hatta sizlerin önerilerine de açığız.
Şerif Hocamız, birlikte kahve kavuracağımız ve sonrasında 2-3 farklı çekirdek deneyeceğimiz için kontejanımızı 14 kişi olarak belirledi.

Edit: Bu çok özel etkinliğe katılmak isteyenler bu konu altına mesaj atması gerekmektedir. ( Kendileri ile özel mesaj yolu ile iletişime geçilecektir.) Konuyla ilgili listeler oluşturulduğunda herkese bilgi verilecektir.
Forumda aktif katılım ve talep oldukça, bu tarz etkinleri arttırmayı düşünüyoruz.


1674413825093.png 1674413851458.png
 
Son düzenleme:

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Yayının linki de burada.


Bu arada lütfen bu konu altına da yazınız.

Atölyede neler denemek ya da görmek istersiniz? Beklentiniz nedir?

Şerif hocamız da vakit buldukça mesajları okuyacaktır. Ona göre en verimli şekilde planlayabilir. Görüşlere açığız.
 

Shepherd

Kahve Masası Fan Club
Katılım
22 Ağu 2020
Konum
İstanbul
Ne zamandır beklediğim bir buluşmaydı desem yalan olmaz, katılmak için çok heyecanlıyım. Şerif hocanın deneyimlerinden çok şey öğreneceğimizi düşünüyorum, ben de varım. 🙂

Bu etkinlik için ön ayak olan Kahve Masası ekibine de iyi ki varsınız demek istiyorum, beraber kavurma yapmak çok güzel olacak diye düşünüyorum.

- Üstteki soruya istinaden, atölyede aynı kahvenin az gelişmiş ve çok gelişmiş iki varyasyonunu görmek ve deneyimlemek isterdim.
 

utkukaya

Aktif Demleyici
Katılım
21 Ocak 2022
Ben de çok amatör bir ev kavurucusu olarak Şerif hocamdan güzel ipuçları öğrenmek isterim. O yüzden katılacaklar arasına beni de yazabilirsiniz 😊
 
Üst