Voluptas Coffee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kahvekahve

Profesyonel Demleyici
Katılım
17 Ağu 2022
Forumda bu kavurucunun başlığı açılmamış sanırım, siz hiç kahvelerini denediniz mi? Yorumlarınız nelerdir?

Benim Inga Aponte'leri bugün elime ulaştı ve demledim. 2 ocak kavurma tarihliydi. Sağ olsunlar yanında bardak altığı, demleme reçetesi ve kitap ayracı da göndermişler. Kahveye geçecek olursak pakette hiçbir kahve kokusu yoktu, ilk baş buna şaşırdım. Normalde kahve kokusunun etrafı sarmasını beklerdim. Öğütürken de demlerken de hiçbir koku alamadım. Dümdüz çok hafif bir kahve kokusu. Malawi'yi kokluyorum ağır ağır vanilya kokuyor mesela.
Aromayı bırak kahve kokusu bile çok az.
Neyse demleyip içtim, normal bir ticari kahve gibiydi. Hiçbir aroma yok, dümdüz kahve. Babama içirdim o da aynısını söyledi. Ancak Friendzone'daki Malawi ve Red Bourbon sonrası öğütmesi aşırı derecede kolay geldi. 2 kat daha kolaydı öğütmesi, Malawi onun yanında taş öğütüyormuşsun gibi kalıyor.

Sipariş sonrası destekleri çok iyiydi. Sipariş aşamasında HepsiJet kargo firması gözüktüğü için sevinmiştim ancak siparişten sonra MNG kargo yazısı karşıma çıkmıştı.
Firmaya sorunca da istersem Yurtiçi Kargoya teslim edebileceklerini söylediler sağ olsunlar. İzmir'den Tekirdağ'a 24 saatte geldi paketim. :D
 
Son düzenleme:

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Buradan devam edebiliriz. Mesajınızı kopyalabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst