Hario V60 03 Yalıtımlı Paslanmaz Servis Sürahisi Siyah 800 ve Hario V60 Dripper 02 KASUYA Model “Siyah Seramik”

TimucinPusat

Yeni Kahvesever
Katılım
21 Tem 2022
Konu zaten Kasuya modeli üzerine olduğu için, onun dışında yok demek istedim. Yukarı bakınız.
 

DragonFly

Tebrikler - Rütbeni Kendin Seç?
Katılım
4 Kas 2012
hario dripperları arasında porsenel olup da siyah olan yoktu, kendi sitelerinde. doalıyısıyla sanırım bu ya plastik ya da çakma. her ikisine kullanmam .teşekkür ederim.
Ürün çakma değil, plastik dediğiniz de plastik değil bu işe özel bir kompozit reçine türevidir, milyonlarca demleyici bu ürünleri kullanıyor ille de porselen olsun ısrarınız sağlıkla ilgili ise yersiz bir endişe. Hario bahsi geçen dripper gıda temasına uygun ultra dayanıklı bir üründür üstelik su sıcaklığını değiştirmediği için ve kanalları porselene göre daha yüksek olduğu için daha iyi demleme sonucu alırsınız, bir dost.
 

zebercet

Tebrikler - Rütbeni Kendin Seç?
Katılım
22 Şub 2022
Konum
Ankara
Kırılan hario server'ınız bence en konforsuz serverlardan bir tanesi. Bardağa akışı rahatsız edecek kadar dengesiz oluyor. Hatta bi kampanyadan tekrar almıştım ucuz diye ama kutusundan bir defa çıkardım. Kullanmıyorum.
Eğer yalıtımlı bir server almak istiyorsanız direkt olarak termos düşündünüz mü? Server'a değil termos'a demleyeiblirsiniz. Bu sayede 2in1 olarak kullanabilirsiniz. Hem bahsettiğiniz 5-10 dklık aktarımlarda hem de yanınızda rahatlıkla taşıyabileceğiz bir ekipmanınız olmuş olur.
Eğer bu fikir sıcak geliyorsa zojirushinin 600lük tesmorları hario-halita dripperlara tam oturmuyor bilginiz olsun. Eğreti duruyor çünkü aladdin ve stanley gibi geniş bi ağzı yok ama origami air s'in standı cuk diye oturuyor.

Eğer cam dripper istiyorsanız daha uygun fiyatlı ve daha konforlu ürünler var.
Ben laboratuvar beheri (akışı çok iyi) ve çeşitli isimlerle satılan şu karafı kullanıyorum ve memnunum. Alternatif olarak düşünebilirsiniz.

Eğer plastik dripper istemiyorsanız seramikten başka seçeneğiniz pek yok. Düz tabaklı olarak çelik kalita 155'te kesinlikle sizi memnun eder.
 
Üst